Zaha Sitem Etti: "Tuhaf şekilde Ocak ayından itibaren yedek kulübesinde oturtulmama ne dersiniz?"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Wilfried Zaha, kendisine 'Kulüp bul' diyen bir taraftara yanıt verdi ve daha sonra bu yanıtını sosyal medyadan kaldırdı.

Bir taraftar: "Kendine yeni bir kulüp bul."

Zaha'dan 'Yeni bir kulüp bul' diyen taraftara yanıt: "Yeni bir ligde ve tamamen yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve haftalık gol atmaya başladığım Ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedeklendiğim gerçeklere bakalım mı? Yeterince uzun tuttum ama lütfen bulunduğum yerden ayrılın, teşekkür ederim."

Zaha, yaptığı bu paylaşımı kısa süre içinde kaldırdı.

1717342648619.webp

Doğru söylüyor. Kerem'e gösterilen toleransın %1'i Zaha'ya gösterilmedi. Adam birkaç maç hariç, ilk 11 başladığı veya sonradan girdiği tüm maçlarda takıma hareketlilik getirdi. Son Fenerbahçe derbisinde bile Zaha girdikten sonra hücumda bir şeyler yapabilmeye başladık.

Beğenilmeyen ve süre verilmeyen haliyle ligde 9 gol, 3 asisti var.

nötrüm bi dönem iyiydi ama sonrasında kendisine verilen şansı iyi kullanmadı ziyech bay form tutmuşken seni mi oynatsaydık reis

Yaappppprakkk gibi top oynadın kardeş deriz

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hadi kardeşim yorma bizi
Sağa sola çatıp huzursuzluk çıkaracak adama yer yok

Yönetimde, Icardi'de, Zaha'da, Ziyech'de yatsın kalksın Ocak sonrası Barış ve Mertens'in A+ seviyelere çıkıp takımı hücumda sırtlayıp şampiyon yapmalarına şükretsinler diyorum.

Bugün Mertens ve Barış olmasa fener şampiyonluğunu izlemiş olsak yapılacak eleştirilerin dozajı ne boyutta olurdu hayal bile edemiyorum.

Ts ve Antep maçlarında gol attığı ama sonra Icardi dönünce süresinin azaldığı hatta kesildiği dönemi diyor muhtemelen. İçerik olarak haklı olabilir ama açık açık söylememesi lazım bunları

Yönetimde, Icardi'de, Zaha'da, Ziyech'de yatsın kalksın Ocak sonrası Barış ve Mertens'in A+ seviyelere çıkıp takımı hücumda sırtlayıp şampiyon yapmalarına şükretsinler diyorum.

Bugün Mertens ve Barış olmasa fener şampiyonluğunu izlemiş olsak yapılacak eleştirilerin dozajı ne boyutta olurdu hayal bile edemiyorum.
İcardiden özür dile

İcardiden özür dile
Icardi'den hiçbir zaman özür dilemem çünkü özür dileyecek bir şey demedim formsuz olduğunda formsuz toparlamasının Mart ayını bulacağını hep söyledim sakat sakat oynamasının hata olduğunu aynı zamanda hocanın süreci yönetmediğini dile getirdim.

Icardi'yi sevmesem zaten bunları söylemezdim.

Geri
Üst Alt