Zaha: "Sürekli kazanan, bunu alışkanlık hale getiren Galatasaray'a gelmeyi seçtim"

Suan en ideal orta saha ve ofansif kadrom söyle olur:
1720103789730.webp

Kaan yerine super bir 8 lazim ama.

Sözleriyle değil de performansıyla ikna etsin bizi. 5 maç üst üste iyi oynasa taraftarın sevgilisi olacak zaten.

Açıklamalar güzel. Hayata küsmeyip oyuna odaklanıp Barış gibi mücadele ederse baş tacı ederiz.

Bu sene beklenilen performansı verirsen Formanı alacağım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O övündüğü bilekleriyle çalım atabildiğini görmedim hiç. Sürekli makaslama hareketiyle feyk atmaya çalışıyor, onu da yemiyorlar haliyle. Eşite yakın kondisyona sahip olsam çalım yemem bu adamdan.

Dostum basit oynasan, rakibinin belini de gerektiği yerde kırmaya çalışsan süper olacak aslında.

Yeni *transferimiz oldu şimdi. Bence bu sezon fena geliyor hem kamp yiyecek hem sakat değil. Muazzam bir sezon geçirecek diye düşünüyorum.
*. kesinlikle sevgili levent .
-dediklerine bastan sona imzami atiyorum.

bu arada nacizane bir dusuncem mevcut ;
bu tur icine kapanik vb oyuncularimiza yonelik ekstra dokunuslar yapilmasi taraftariyim. yapan emsalleri mevcut avrupa nin diger buyuk takimlarinda.

misal, keita,drogba arada musait olduklarin da maca vs davet edilmeli. ve veya, kaynasma piknik, ozel etkinlik gece vb gibi durumlar da oyuncularimiz yer alirken fildisi'li ikonik eski oyuncularimizi da davet edebilir. *gecmisten bugune guzel bir bag oldugunu hissettirebiliriz. sadece zaha mensesi ozelinde degil, benzer diger oyuncularimiz icin de bu durum *dusunulebilir.

yatirim yaptigimiz degerimiz, bir pro oyuncu olsa da, netice de bir insan.
biz de zaten - bir his takimiyiz - .

genlerimiz de olan galatasaray aile sevgisini ozellikle yabanci oyuncularimiza ekstra gostermeli hissettirmeliyiz diye dusunuyorum.

her insan bir degil. kimi kapanik , kimi konuskan, vs vb .

nitelik nicelik baglaminda
nacizane dusuncem ; elestiri de - yapici olmak kalite katar - . . .
ki , degerlendirme yaparken bunun onemli bir kistas oldugunu dusunurum.

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar.

palace da oynadığının yarısını oynasan yeter yoksa güle güle

Hadi olm Borak artık şu PC yı de gerçek oyunu oyna. İstersen tenis topu alalım sana...

Ulan “Bunlar nasılsa bensiz de kazanıyorlar, yine kazanırlar” deyip top oynamamayı o yüzden mi tercih ettin?

bu herif fizik olarak hep böyle zayıf mıydı yoksa palace'ın rize kamera açısı mı bize daha iri gösteriyordu bilmiyorum. okumuş barış alper gibi bir şey beklerken depresyondaki lincoln gibi bir zayıflığa döndü herif. oyun tarzı zaten bizim gibi takıma çok yabancıydı, fiziği de hiç adapte olması için yardımcı olmadı. hayatında ilk defa ülke dışına çıkması da etkendi tabi.

geçen sene bu nedenlerle neyse dedik de bu sene de patlarsa vebali önce hocaya, sonra oyuncuya yazar artık.

Tenis topu detayı çok iyi.

Biz de futbol takımında tenis topuyla antrenman yapardık, top tekniği geliştirmek için çok basit ama etkili bir şey.

Fizigi kötüye giden kac tane oyuncu 31-32 yasinda kendini toplamayi becerdi? Oyun stili bize uymuyor. Dinamizm diye fazla birseyi kalmamis. Üstüne Erden Timur göre bize menajer ücretiyle, imza parasiyla beraber falan senede net 7-8 milyona patliyor. O rakami alan adam tek basina ligin icinden gecmeli.

Wilfried Zaha: "Yaşlandıkça, dostum, 31 olduk. Evet, her neyse, açıkçası top oynuyorum ve Call of Duty oynuyorum ve Call of Duty benim ana işim, gerçekten. Ailemle vakit geçirmiyorsam ya da herhangi bir işim yoksa, odama gidiyorum. Farklı şeyler yapmaya çalışıyorum çünkü hava değişikliği yapmak ve buraya gelmek istememin nedeni de bu gibi hissediyorum. Premier Lig'de oynamak güzeldi."

Bazılarının zoruna gitmiştir bu açıklamalar

Geri
Üst Alt