- 3 Haziran 2015
- 57.729
- 67.040
- 4.143
Naralar bas kaldirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3some sever misin oziBen de ayrım olmaz.
Abi icardi'nin kaynanası da fena degıl sanki sana daha uygun gibiUlan bu kadın için vururum sizi. Sırat köprüsünde sıra beklersiniz
Onun mintikasina @Tahir Mahir Koç bakıyor.Abi icardi'nin kaynanası da fena degıl sanki sana daha uygun gibi
+2 ye aynı anda künde atarım. Net!3some sever misin ozi
Mauronun bu karıya hallenmeme şansı yok yalnız icardiyi geçtim herhangi bir insan evladının hallenmeme ihtimali yokIcardi çok şanslı herif be.
Düşünsenize sabah uyanıyor karı götünü devirip uyuyor. Gidiyor mutfağa su içmek için baldızda kendine krep yapıyor. Pembe mini bir şort üstünde de askılı var.
İcardi bana bir kahve verir misin diyor. Baldız tabi enişte diyor o kahveyi koyarken meme frikiği veriyor.
İcardi kuduruyor, sanki senelerdir trde yaşıyormuş gibi karıya nasıl İstanbul’a alışabildin mi diyor. Kızda cilveli bir şekilde gezme şansım olmadı ki daha diyor.
İcardi mini şortuna bakarken karısı içeri giriyor. Günaydın diyor yanağından öpüyor ama nefesi koktuğu için icardi iğrenip ben idmana geç kaldım deyip evden çıkıyor.
Bizim bu baldızı bir an önce evlendirmemiz şartt yoksa işimiz zor.
Doruk wanda ailesinin 7 ceddine kadar uzanan dişlerinin derin bir araştırmasını yapda gsc coşsuntürk yemeklerini fazla kaçırdığı için wanda yengemiz tarafından disiplin ediliyor;
![]()