zaira nara

Wanda burnunu yaptırmış, kardeşininki doğal. Ama nasıl bir aile bunlar ?

Bir ara bizim KAP açıklamasını yapıp alamadığımız Diego Forlan ile berabermiş.

Icardi çok şanslı herif be.
Düşünsenize sabah uyanıyor karı götünü devirip uyuyor. Gidiyor mutfağa su içmek için baldızda kendine krep yapıyor. Pembe mini bir şort üstünde de askılı var.

İcardi bana bir kahve verir misin diyor. Baldız tabi enişte diyor o kahveyi koyarken meme frikiği veriyor.

İcardi kuduruyor, sanki senelerdir trde yaşıyormuş gibi karıya nasıl İstanbul’a alışabildin mi diyor. Kızda cilveli bir şekilde gezme şansım olmadı ki daha diyor.

İcardi mini şortuna bakarken karısı içeri giriyor. Günaydın diyor yanağından öpüyor ama nefesi koktuğu için icardi iğrenip ben idmana geç kaldım deyip evden çıkıyor.

Bizim bu baldızı bir an önce evlendirmemiz şartt yoksa işimiz zor.

Icardi çok şanslı herif be.
Düşünsenize sabah uyanıyor karı götünü devirip uyuyor. Gidiyor mutfağa su içmek için baldızda kendine krep yapıyor. Pembe mini bir şort üstünde de askılı var.

İcardi bana bir kahve verir misin diyor. Baldız tabi enişte diyor o kahveyi koyarken meme frikiği veriyor.

İcardi kuduruyor, sanki senelerdir trde yaşıyormuş gibi karıya nasıl İstanbul’a alışabildin mi diyor. Kızda cilveli bir şekilde gezme şansım olmadı ki daha diyor.

İcardi mini şortuna bakarken karısı içeri giriyor. Günaydın diyor yanağından öpüyor ama nefesi koktuğu için icardi iğrenip ben idmana geç kaldım deyip evden çıkıyor.

Bizim bu baldızı bir an önce evlendirmemiz şartt yoksa işimiz zor.
Mauronun bu karıya hallenmeme şansı yok yalnız icardiyi geçtim herhangi bir insan evladının hallenmeme ihtimali yok

baldız baldan tatlıdır deyiminin vücut bulmuş hali

bu da anaları. 54

nora-colosimo-wanda-nara.jpg

Geri
Üst Alt