Zalewski'nin Transferi İçin Daha İyi Bir Teklif Sunuldu

Tepkiyi gören Dursun gidin gerekirse domalın alın dedi herhalde. Transferin olmamasından daha büyük zarar verecek bu iş. Transfer taksitlerini ödememiş bir kulüp, 3-4 aylık maaşı verilmemiş oyuncu grubuyla ortada bırakacak.

12+3 milyon euro bonservis 2,75 milyon euro maaş verip bitirirler hem transferi hem de bizi!!

Tam dilenci gibi olduk. Bukadar rezil bir yönetim en son nezaman vardi hatirlamiyorum.

Alperin açtığı başlıklardan uzak durun sitenin üye sayısını yarıya indirecek bu gidişle

Allah belanızı versin. Koskoca Galatasaray'ı ne hale düşürdünüz. Almayın ulan bizi istemeyen adamı. Beceriksiz reziller.

Her aksiyonları kulüp adına değer kaybı.

İşin ilginç yanı şu çok saçma sapan paralar harcasalar bile futbolcuyu ikna etmeyi başaramayan bir yönetimimiz var. O kadar uzadı ki Zalewski transferi böyle saçma sapan paraları harcamayıp transfer hiç gerçekleşmese mi daha iyi acaba diye düşünüyorum...

Hani lan transfer dönemi bitmeye yakin oyuncular ucuz oluyordu? Sizin gibi capsizlar bunu bile beceremez, elinde üc dört tane secenek olacak ozaman son güne bekliyorsan, biri fiyatdan inmiyorsa diger oyuncuyu alacaksin. Ozaman isine geliyorda diyecek sensin ama tek oyuncuya bel baglarsan böyle kazik atarlar adama

Ya seve seve verirsiniz ya da daha yüksek teklif veririz

Stratejiye bak artık sırtımız yere gelmez

Geri
Üst Alt