Zalgiris Vilnius Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Satılan Batuhan ve Emre maç kadrosunda abi

Sakatlık olmasa niye kadroda olmasın 15 dk da olsa el sallar gider

Ya yedek olmam diyip trip attı ya da sakat.
Büyük paraya sattıysak maç kadrosunda olmaması normal. Ama yurt dışında herhangi bir haber yok satıldığını sanmıyorum sakat muhtemel

Arkadaşlar ne alıp veremediğimiz şu adamlar Fenere gol atarken en kralı Zanioloydu. Bu adamı bu yaşta rüyada göremezsiniz Türkiyede. Bir sakin lüften. Ne adam gitme niyetinde ne de takım satma niyetinde. Bekletin görün bu sene çoookkk bağıracaksınız Zaniolooooooo diye. Damga vuranlardan birisi olacak.

Elenirsek Allah göstermesin ama Okan stattan çıkamaz.

Üff ne abarttınız ya, Zaniolo'da Zaniola! Çıkıp çakacağız!

Sakat olmasa 11 başlardı zaten,yedek kalmazdi

Ben kadroyu beğendim. Maçın gidisatina gore Bakambu ve Morutan oyuna girebilir.

Zaniolo mevzunu bilme şansımız yok şuan Okan bey açıklayacak. Morutan'ı da inatla onbire almaması tamamen ezbercilik ve önyargı. Okan hocanın bu huyunu kınıyorum.

Belki bana ağzini ayrı aç diyen olacak ama zaniolonun yedek kalacağını anlayınca trip atıp sakatım deme ihtimali hiç yok değil. Zaniolo lüx transferdi beyler kabul edelim. Daha da 11 e yerleşemedi ve onu mutsuz ediyor bu durum. Yarın rashica da alınırsa ve geçen yıl ki performans devam ederse zaha ve yerli keremi de kesemeyecegine göre bu adam ne olacak ? Hepimiz seviyoruz ama piyasası varken satilmali anlayın artık.

Geri
Üst Alt