- 20 Ağustos 2017
- 23.814
- 16.211
- 1.838
Hadi Bakam(bu) gecelim su turu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper geçen sezon ve hazırlık maçlarında daha çok hak etti formayı.Morutan sana neetttiii ula okan???
Forma adaleti yok yaw
okan hocadan iyi bilecek halimiz yokBarış Alper'in santrafor oynaması ile sağ kanat oynaması arasında fark var. Unutmayın ki milli maçlarda zayıf rakibe karşı Barış Alper açtı kilidi. Burada yazan bazılarını ciddi anlamda anlamıyorum 1 maçla oyuncuyu çöp yapıyorlar. Halil'in forvet oynaması top tutma, duvar olma da iyi olabilir lakin bitirici Bakambu olsa daha iyi olurdu gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyewusi oynuyor.Ilk macta show yapan Siyahi adam yok nu
Kehinde degil miydi oOyewusi oynuyor.
Tabi fiziksel olarak durumunu en iyi hoca bilir. Lakin 45 dj Bakambu ile fişi çekmek sanki daha iyi olabilirdi. Lakin Halil'de zayıf rakiplere karşı kendini gösteren biri. Bizim açımızdan iyi bir maç olur umarım. Bir sonraki turda takım hazır olacak ve çok daha rahat olacağız.okan hocadan iyi bilecek halimiz yok
bakambu hazir degil demek ki
Okan Hoca değilSonra konuştuk mu suçlu oluyoruz, neyse….
Kim olmalıydı oliviera yerinevasat oliviera-berkan ortasahası
Halil?
kondisyonsuz angelino?
Şakası yok bu maçın hocaa
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TamamValla hafif sakatlık falan biraz hikaye net bir açıklama yok. Kötü haber vermek istemem ama yüksek ihtimal problem var zani'de.
Kim oynamalıydıBerkan beyimizde ilk 11 de. Paşam gecenki mac harikaydi tabi ben yanlis maci izledim