Zaman Makineniz Olsa Yapmak İsteyeceğiniz İlk 3 Şey

milattan öncesini görmek(dinazorlar, millet ne yer ne içer vs)

asr-ı saadeti görmek

ve osmanlı nın en ihtişamlı dönemleri olan yavuz ve kanuni dönemlerini görmek isterdim

İsa veya Muhammed dönemine gidip dinler duyum mu bilgi mi öğrenmeye çalışırdım :D

Hayatta bir çok şeyim oldu keşke geri dönebilseydim dediğim yada bir çok merakım oldu keşke görüp yaşayabilseydim dediğim ama hiçbir şeyi bu kadar istememiştim 22 Temmuz 2013 tarihine yada 1 Eylül 2013 tarihine bu ikisinden birine dönebilmek isterdim :(:sad:

Titanik'e binip çarpışmayı önlerdim. :)

Vahdettin ve Mustafa kemal zamanına gitmek isterdim galiba.

Hayatta bir çok şeyim oldu keşke geri dönebilseydim dediğim yada bir çok merakım oldu keşke görüp yaşayabilseydim dediğim ama hiçbir şeyi bu kadar istememiştim 22 Temmuz 2013 tarihine yada 1 Eylül 2013 tarihine bu ikisinden birine dönebilmek isterdim :(:sad:

Sebep?

1920-1930 amerikasına

istanbul fethinin zamanına

antik mısır zamanına

Din var mı, varsa aslı nedir ona bakardım.

-Osmanli'da yasamak isterdim

-Atatürk'ü görmek isterdim

-Metin Oktay'i canli izlemek isterdim.

100 yıl sonrasına gitmek isterdim

osmanlı zamanına gitmek isterdim

1800lü yılların sonu gibi avrupada yaşamak isterdim

Geçmişte 3 şeyi yapmak biraz zor olur gibi. :) Sonuçta küçük bir değişiklikle tarihin akışını değiştirme ihtimalimiz doğuyor. Yani 2. ve 3. ihtimaller kesinliğin dışında kalır.

O yüzden öncelikle Cengiz Han'ın ölümünü engellerdim, sonra günümüze gelip olan değişimlere göre 3. hakkımda yakın geçmişe gidip çok büyük bir oluşumun başında olurdum, galiba.. :D

1- Düne gider o sarışını bir daha arardım.

2- Düne gider o son bardağı içmezdim.

3- Düne gider o taksiye o parayı ödemezdim.

3 önemli ebeveyn grubuna kondom kullanmanın önemi hakkında bilgi verirdim

Geri
Üst Alt