Zamane Gençlerine Tepki Olarak Doğan Teyze

1 dakikadan fazla dayandım. Kendimi tebrik ettim.

Kamerayı burnunun dibine sokmaları bu antipatiyi doğurdum sanırım. :red:

Edit: Diğer yarısını şimdi izledim. Gülen hali şirin bir teyzemiz. :P

Son düzenleme:
Şov yapmış , eminim torunu morunu küpe takıyordur. Küpe takmak problem değil bu arada.

Teyze cok acayip seyler mi söylemiş. Yo. Simdi bazıları gelecek hulogcu fln diyecek.

:D :asd22: olum sallamayın lan ciddi düşündüğünüz bir kız olur annesi böyle çıkar aman diyeyim :D

Kadının konuşma hızı irrite etti söylediklerinden ziyade. Söyledikleri zaten Tr'de tuhaf karşılanacak şeyler değil.

Tap

bu kafası götüne kaçmış önyargılar ve sabitlikten ölen jenerasyonun asimile süreci umarım olabilidigince hızlanır

Ailesine sabır diliyorum. Bu nasıl konuşmaktır böyle.

Bu şimdi evde kocasını da dövüyordur :D Dünya fani, sayılı gün çabuk geçer hahahaha

Bu teyze ile yaşamak zorunda olanlara Allah sabır versin.

Bunu dinlersek bunun gibi oluruz heralde ( ki Turkiye'nin onemli bolumu bu mentalitede ) . Sevimsiz cahil . Tam bir Hulooog ses tonu bile bunu gosteriyor .

Bu teyzeyi komşu dedikodusu yaparken izlemek isterdim :)

Allah eşine sabır versin, tabi bu çeneye rağmen hayatta kalmayı başarabildiyse :D

Valla konusma tarzi, sesi filan insani gicik edebilir de, kadin sonuna kadar hakli.

Erkek dedigin erkek gibi olacak arkadas. Nedir öyle züppe züppe tarzlar, küpeler, kas almalar, antin kuntin gay sakallar vs.

Kavgada yumruk degil de, anca tokat atacagin zibidik herifler. Apaci saclarini takdir ettiklerim.

Geri
Üst Alt