Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

Yakında bu duyumcular,gazeteler,merakla bekleyenler,bu yüzden kavga çıkaranlar....Transfer etceğimiz oyuncu sandıklarınız olmayacak her zamanki gibi.

Bize gelicek isim Juan bunu 1 hafta önceden ben söylemistim zaten . Juan ve klübüyle her türlü anlasıldı .

Juventus ''şu anda'' Avrupa liginde.

tamam maça çıkmamış avrupa liginde henüz işte barusso romadan gelmişti roma o dönem uefada oyunuyordu ama barusso hiç bi maça çıkmamıştı romayla ve bizle leverkusen maçını oynadı

tamam maça çıkmamış avrupa liginde henüz işte barusso romadan gelmişti roma o dönem uefada oyunuyordu ama barusso hiç bi maça çıkmamıştı romayla ve bizle leverkusen maçını oynadı

Fatih sanırım 2.maddede "Avrupa Kupaları" diye bir genelleme var. Eğer Ş.Liginde maçlara çıkmamışsa olabilir.

ama juan avrupa liginde forma giymedi

bu sezon ;)

Avrupa ligi demiyor, Avrupa kupaları diyor. Yani UEFA'nın yaptığı bütün organizasyonları kastediyor.

Bence Juan ve Ali Turan alınsın. Ali Turan UEFA maçlarında oynar, Juan'la rotasyona girerek ligte oynar.

Hayır yani niye böyle bir kural var onu anlamıyorum.

Bu oyuncu kurallarının amacı benim kendi mantığımla bulduğuma göre o sene Avrupa Kupaları'nda birbirine rakip olmuş veya olabilecek takımlar arasında para transferi olasılığını durdurarak etik şüphelere yol açabilecek her türlü transfer işlemini durdurmaktır. Şöyle ki;

1. Daha önce Avrupa Ligi'nde oynamış bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü bu bir nevi şike ödemesi veya teşvik primi ödemesi gibi durabilir. Ya da oyuncuya transfer sözü vererek maçı manipüle edilmesi sağlanabilir.

2. Bundan sonra Avrupa Ligi'nde oynayacak bir takımdan oyuncu alamıyoruz çünkü bu takımla karşılaşabiliriz ve o maçta oyuncunun durumu şüpheli olacaktır. Ayrıca rakip olarak gördüğümüz bir takımı zayıflatmak veya karıştırmak için o takımın bir oyuncusunu ayartmaya çalışılması gibi faktörler engellenmiş olur.

3. Avrupa Ligi'nin herhangi bir turunda oynamış bir takımın her hangi bir oyuncusunu alamıyoruz çünkü bu da ilk maddede olduğu gibi ödemesi takıma transfer yoluyla yapılan teşvik veya şike ihtimalini doğurtabilecek bir durumdur.

Galiba %55 Juan, %40 Grygera, %5 Kaladze gelicek.

Bak renktaş;2.maddede ''Şu anda Avrupa liginde yer alan takımla hiç bir Avrupa kupası maçına çıkmaması lazım'' diyor.Yani Clden gelecek takımları kastediyor.Ayrıca o dönemde Roma Cldeydi.Hatta Barrusso ManU maçında oynamıştı.Juve Clye devam etseydi Grygera oynayabilirdi.

Bence Ali Turan'da alınacak. UEFA müsabakalarında Ali Turan'ı izleyeceğiz bu sene...

ama juan avrupa liginde forma giymedi

bu sezon ;)

Roma sampiyonlar liginden Avrupa ligine katilmis olsaydi ve Juan hic bir macta formda giymemis olsayxdi, iste o zaman olurdu ama Roma direkt Avrupa ligine katildi, oynamis/oynamamis farketmez artik oynayamaz diye biliyorum, sen lütfen söyle, yanlis mi biliyormusum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt