Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)

Bence de oynamış olması lazım engel teşkil edebilmesi için. Xabi Alonso örneğini de verdim zaten arka sayfalarda.

Yok hayır. Bence gönderilen listede yer aldıysa olay biter isterse oynamasın kulübeye girmesin. Yani örnek verirsem , Serkan Kurtuluş şuan Anderlecht'e gitse Avrupa'da oynayamaz. Çünkü bildirilen listede var.

Ya orasını bilmiyorum, ben ingilizce yazanı aynen çevirdim forum'a hizmet olarak :)

"Listede yer alırsa" demiyor veirlen linkte, "Sahaya sürülürse" diyor. Orası kesin.

Liste falan yok ne ingilizcesinde ne almanca'sında, iki dili de bayağı iyi biliyorum. Demiyor, başka yerde böyle birşey deniyorsa veya bir kural varsa bilmiyorum inciğini boncuğunu bu işlerin.

Saat 4'e geliyor zorunuz ne.Başka şeylerden konuşalım artık.Geldi de oynaması kaldı Avrupa'da

Aynen ya eskiden ne güzel transfer tartışırdık.

Bundan sonra duyumlarda artık "Yeni duyum aldım transferimiz uefada oynayacak/oynayamayacak" tarzı olur :D:D

Duyumları tartışalım artık,

Şimdi Ali Turan olayından sonra bu duyumlar çıktı. Defansımıza göre en iyi gelecek oyuncu kim olur sorusu. Juan 31 yaşında tecrübeli bir stoper, Grygera 29 yaşında ve Ajax kökenli Çek bir stoper-bek. Hangisi daha mantıklı ?

Şimdi Ali Turan olayından sonra bu duyumlar çıktı. Defansımıza göre en iyi gelecek oyuncu kim olur sorusu. Juan 31 yaşında tecrübeli bir stoper, Grygera 29 yaşında ve Ajax kökenli Çek bir stoper-bek. Hangisi daha mantıklı ?

Juan'ı ilk ortaya ben atmıştım. Arkasından Ali Turan mevzusu çıktı. Eğer ki her iki kulvarda oynayabilecek bir adam alınsa ,Ali Turan niye bu dönemde boşa para veya oyuncu verip takıma katılması sağlansın ?

Düşünülen şudur. Juan'ı alalım. Geçen sene ki gibi sıkıntı olmasın Avrupa'da Ali Turan'ı da katalım kadroya. Yoksa Rijkaard'ın özellikle Ali'yi istediğine ben inanmıyorum.

Konuyla cok alakasız olacak ama ;Bazı üyelerimize profil mesajlarına mesaj bıraktım tembellik etmeyip lütfen bana geri dönsünler.Cok zor bir şey istemiyorum

Üzgünüm cevap beklediğim cogu üye bu konuyu okuyor :) Onlar cevap verene kadar araya maydanoz olmama kızmayın benim sucum değil:)

Benden profil mesajı sahibi üyeler cevap verir misiniz artık.

Juan'ı ilk ortaya ben atmıştım. Arkasından Ali Turan mevzusu çıktı. Eğer ki her iki kulvarda oynayabilecek bir adam alınsa ,Ali Turan niye bu dönemde boşa para veya oyuncu verip takıma katılması sağlansın ?

Düşünülen şudur. Juan'ı alalım. Geçen sene ki gibi sıkıntı olmasın Avrupa'da Ali Turan'ı da katalım kadroya. Yoksa Rijkaard'ın özellikle Ali'yi istediğine ben inanmıyorum.

mantıklı Meriç,

Ama bence ek olarak "bu takımın her durumda en az 2 stopere ihtiyacı var" . Eldekilere bakınca 1 stoper Servet kalıyor.

Oynayabilir Grygera. Juventus Şampiyonlar Liginde olduğu için oynar. Kaladze de oynar.

Juan oynayamaz. :D Yanlışım varsa Şenes'i çaldırayım arasın.

Meriç kardeşim, bayadır yazıyoruz ikinci maddeyi, neresinde eksik var anlamadım. Tam çeviri yapacağım artık üşenmicem:

Üst kısımda girmiş falan işte ara transfer döneminde bir takım listeye 3 yeni futbolcu ekleyebilir falan sonra bizi ilgilendiren maddede:

"Bu 3 kişilik limitteki oyunculardan birisi istisnai olarak o sezon Avrupa Kupalarında başka bir takımla bir maça çıkmış bir oyuncu olabilir ancak;

- aynı kupada başka bir takım için

- şu anda aynı kupada yer alan başka bir takım için

sahaya çıkartılmamış olması kaydı ile. Ayrıca, oyuncunun eski kulübünün o sene Avrupa Ligi'nin hiçbir kademesinde oynamamış olması gerekir."

Burada ikinci işaretten sonraki "şu anda aynı kupada yer alan başka takım için" tabirindeki takım Juventus'dur. Çünkü zaten sadece Avrupa Ligi'nde oynanmış olan maçları kastediyor olsalardı ikinci tiredeki maddeye gerek olmazdı, ilk tire işaretindeki madde onu kapsıyor tek başına. Ancak ikinci tiredeki maddeyi de "şu anda" kelimesi ile beraber eklediklerine göre ("şu an" denilen an listeye 3 kişi eklenecek olan süre zarfıdır ve o süre zarfında Juventus artık Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir takımdır hiç maça çıkmamış olsa bile) şu anda Avrupa liginde mücadele eden takımlardan birisi olan Juvantus'da bu sene Avrupa kupalarında "sahaya çıkartılmış" bir oyuncu Avrupa Ligi'nde başka bir takımın formasını giyemez.

Ancak emin olmadığım tek konu "sahaya çıkartılmış" kelimesinin manasıdır. O da anlamı oyunda ilk 11'de veya sonradan girerek oynamış olmak mıdır, yoksa yedek olarak ilk 18'de olup sahaya çıkmamış olmak da yeterli midir bilemiyorum. Fakat bu ne olursa olsun Grygera 18 kişilik kadroya girip sahaya da çıkıp oynadığı için her türlü bu kategoriye girmektedir. Yani Grygera oynamayaz bize veya Avrupa Ligi'nde yer alan herhangi bir takıma giderse.

mantıklı Meriç,

Ama bence ek olarak "bu takımın her durumda en az 2 stopere ihtiyacı var" . Eldekilere bakınca 1 stoper Servet kalıyor.

Servet,Emre Aşık,Emre Güngör,Gökhan Zan. ;) Emre Güngör iila ki iyileşecek. Gökhan Zan çok fazla sakatlık geçirmiyor yine de. Emre Aşık taş gibi. :)

Valla Grigorianayi hic tanimiyorum ama Juandan daha genc olmasi ve hem stoper hem sag bek oynayabiliyor olmasi... Bilmiyorum, karar vermek cok zor.

Ama bildigim birsey var oda; Juani yasli buluyorum. 2 sene oynar ama yinede rahatca.

Bencede ayni Meric abinin dedigi gibidir.

Aliyi katalim,gecen seneki gibi Avrupada Kewellan stoper olarak cikmayalim.

Juan veya Grygerayi simdiden alalim.Süper Ligde oynasin.Takima alissin.Seneye hem lige alismis olur hemde takima,ve Sampiyonlar ligine oturmus defanslan girmis oluruz.

Merak etmeyin bi iki gün içinde Haldun Üstünel bize güzel bir haber verecektir..

Meriç kardeşim, bayadır yazıyoruz ikinci maddeyi, neresinde eksik var anlamadım. Tam çeviri yapacağım artık üşenmicem:

Üst kısımda girmiş falan işte ara transfer döneminde bir takım listeye 3 yeni futbolcu ekleyebilir falan sonra bizi ilgilendiren maddede:

"Bu 3 kişilik limitteki oyunculardan birisi istisnai olarak o sezon Avrupa Kupalarında başka bir takımla bir maça çıkmış bir oyuncu olabilir ancak;

- aynı kupada başka bir takım için

- şu anda aynı kupada yer alan başka bir takım için

sahaya çıkartılmamış olması kaydı ile. Ayrıca, oyuncunun eski kulübünün o sene Avrupa Ligi'nin hiçbir kademesinde oynamamış olması gerekir."

Burada ikinci işaretten sonraki "şu anda aynı kupada yer alan başka takım için" tabirindeki takım Juventus'dur. Çünkü zaten sadece Avrupa Ligi'nde oynanmış olan maçları kastediyor olsalardı ikinci tiredeki maddeye gerek olmazdı, ilk tire işaretindeki madde onu kapsıyor tek başına. Ancak ikinci tiredeki maddeyi de "şu anda" kelimesi ile beraber eklediklerine göre ("şu an" denilen an listeye 3 kişi eklenecek olan süre zarfıdır ve o süre zarfında Juventus artık Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir takımdır hiç maça çıkmamış olsa bile) şu anda Avrupa liginde mücadele eden takımlardan birisi olan Juvantus'da bu sene Avrupa kupalarında "sahaya çıkartılmış" bir oyuncu Avrupa Ligi'nde başka bir takımın formasını giyemez.

Ancak emin olmadığım tek konu "sahaya çıkartılmış" kelimesinin manasıdır. O da anlamı oyunda ilk 11'de veya sonradan girerek oynamış olmak mıdır, yoksa yedek olarak ilk 18'de olup sahaya çıkmamış olmak da yeterli midir bilemiyorum. Fakat bu ne olursa olsun Grygera 18 kişilik kadroya girip sahaya da çıkıp oynadığı için her türlü bu kategoriye girmektedir. Yani Grygera oynamayaz bize veya Avrupa Ligi'nde yer alan herhangi bir takıma giderse.

İyi de Grygera Avrupa Liginde oynamadı bu sezon. :o Vallahi şimdi açıcam FM'yi oyuncu alıp deneyecem :D Gece geç oldu sabah hakikaten girip okuyacağım şu yazını.

berk bey ayiptir gunahtir yapmayin !lutfen !

bir mod gorusmek istiyorum acillllllllllll

bir modla grsmek i stiroum

lutfennnnnnnn

Servet,Emre Aşık,Emre Güngör,Gökhan Zan. ;) Emre Güngör iila ki iyileşecek. Gökhan Zan çok fazla sakatlık geçirmiyor yine de. Emre Aşık taş gibi. :)

Saydığın isimlere güvenerek girdik bu sene lige zaten. Durum ortada Zan hariç geçen seneki defans ve yine sorun yine sorun.

Yönetim kesinlikle 2 stoper düşünüyordu. Yabancı kontenjanı olduğundan bunun biri yerli olmalıydı zate. Ben illada Avrupada oynamasın ama Ligde iş görür diye Juan'ı misal alıcaklarını sanmıyorum.

Fırsat çıkmışsa zaten alınmalı tecrübeli bir defans. Ama Ali Turan'ın gelişi avrupadada bu oynar mantığından çok ihtiyaçtan diye düşünüyorum.

İyi de Grygera Avrupa Liginde oynamadı bu sezon. :o Vallahi şimdi açıcam FM'yi oyuncu alıp deneyecem :D Gece geç oldu sabah hakikaten girip okuyacağım şu yazını.

Sampiyonlar liginde oynadi ama.

Burada ikinci işaretten sonraki "şu anda aynı kupada yer alan başka takım için" tabirindeki takım Juventus'dur. Çünkü zaten sadece Avrupa Ligi'nde oynanmış olan maçları kastediyor olsalardı ikinci tiredeki maddeye gerek olmazdı, ilk tire işaretindeki madde onu kapsıyor tek başına
.

Bu cümle herseyi anlatiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt