Zamanı Geldi (Serie A stoperi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zamanı Geldi (Seria A stoperi)

Nedense içimden bir ses Grygıl mıdır nedir o gelcek dio :p

Gelirse de çok yararlı olcağını düşünüyorum :)

simdi bu juveli cek oyuncu avrupa liginde oynayabiliyormu

Yine gece gece uzatmıcam ama kuralları çevirince şunu diyor:

"Şu anda Avrupa Ligi'nde olan bir takımdan gelen oyuncu önceki takımında Avrupa maçı oynadıysa Avrupa Ligi maçlarında oynayamaz"

Juventus ve Grygera da bu tanımlara uyduğundan bize geldiği takdirde Avrupa Ligi maçlarında OYNAYAMAZ. 5-10 sayfa geriden okursanız bu konuda dün gece yapılan uzun tartışmaları okuyabilirsiniz. Ancak ben yaptığım çeviriye ve çıkardığım sonuca %100 güveniyorum. Zaten güvenmesem yazmazdım buraya.

Su baska takimda Avrupa macina ciktiysa transfer oldugu takimda Avrupa macina cikamaz tarzi kurallari da oldum olasi anlamadim. Mantigini cozebilen var mi?

Su baska takimda Avrupa macina ciktiysa transfer oldugu takimda Avrupa macina cikamaz tarzi kurallari da oldum olasi anlamadim. Mantigini cozebilen var mi?

Şike olmasın diye

misal biz liverpooldan torresi aldık ve finalde liverpoolla eşleştik işte o zaman torresi oynatırsak torreste son dk gol kaçırırsa ne olur ne söyler insanlar:D bunu engellemek içindir bu kural..

Şike olmasın diye

misal biz liverpooldan torresi aldık ve finalde liverpoolla eşleştik işte o zaman torresi oynatırsak torreste son dk gol kaçırırsa ne olur ne söyler insanlar:D bunu engellemek içindir bu kural..

senin verdiğin misali yirin ben :D ağzından bal damlıyor :D:ciftetelli:

Valla olan Caner Kisikciya olacak. Bu transfer olmaz ise git yeni üyelik yap, yeni isim, imza, avatar bul (o avatara alisma süresi de var) sonra yine yeniden kendini tanitmayi ugras, bu sanal dünyada arkadas bul... )))

Kolay gelsin Caner, keske girmeseydin bu ise ))

Sen duyumcu olup yok olacak adam miydin?))

Ne geregi vardi yahu, ne... )))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt