Zaniolo, Aston Villa'da Son 10 Haftada 62 Dakika Forma Giydi

Yazin sartlara bagli zorunlu opsiyonla bu sefer Serie A'ya kiralariz.

Bence Zaniolo dönerse ve direkt satmazsak ona göre bir şey kurgular bu kez hoca. Zira Mertens gidince aynı profil biri gelmezse başka bir oyun oynamak zorundayız.

Juve alır.

Zarar etmeyiz Zaniodan.

Haberlerde söylenen gibi oynaması yetiyorsa herhangi bir dakika sınırı tarzı bir şey yoksa. Hali hazırda lig+ Avrupa'da 22 maçı oldu 25-30 arası bir maç diyorlardı şart olarak. Ben hala alacaklarını düşünüyorum Emery'inin sisteme uygun değil o ayrı. Newcastle'da falan olsa çok daha iş yapardı. Zaniolo'dan zaten zarar etme ihtimalimiz kalmadı kar elde etmemiz yüksek ihtimal. Bizim ligde oynarsa Zaniolo hiç yoktan gol+asist toplamı 15'i çok rahat geçer. Oyuna katkısına sövenler olabilir ama bu ligde skor yapar. Bizde kalmayacak orası da net 25 milyona Elif Elmas'ın gittiği piyasa var ortada. İtalya'dan ciddi isteyeni çıkar en kötü.

2 metre boyuyla 3 kişinin arasına daldıktan sonra abuk subuk çalım atmayı bırakır, Barış Alper gibi topsuz oyun forveti olursa hala 25-30m euro edecek bi oyuncu olabilir

10da taliscanin burda yaptığından fazlasını yapar zaten çok daha yetenekli.Talisca diye yangın yapılıyor sürekli burda mesela ama sut dışında talisca yanındaki adama pas bile veremiyor daha , driplingi de yok

Şartı 30 maçtır da paramızı alalım.

Dönerse Barış ve Yunus'un yedeği olur. Niye oynamıyor diye zırlamayın sonra baştan söyliyim.
BAY gibi bence bu çocuğun da en iyi mevkii yardımcı forvet.

dünyanın uydusu nasıl ki ay ise, bunu da icardi'nin uydusu yapacaksın. ceza sahası dışında topla buluşturmayacaksın. box içinde 7 topla buluşmasının 5'ini gol yapacak bir adam zira.

ligde bjk-fb-ts derbilerini çıkar, 32 maç kalıyor. bu şekilde 30/32 yaptırır bu adam sana. fiziği ile baş edilemiyor.

BAY gibi bence bu çocuğun da en iyi mevkii yardımcı forvet.

dünyanın uydusu nasıl ki ay ise, bunu da icardi'nin uydusu yapacaksın. ceza sahası dışında topla buluşturmayacaksın. box içinde 7 topla buluşmasının 5'ini gol yapacak bir adam zira.

ligde bjk-fb-ts derbilerini çıkar, 32 maç kalıyor. bu şekilde 30/32 yaptırır bu adam sana. fiziği ile baş edilemiyor.
Kalsın hocam

Paslanacak oğlan. Euro 24te de parlamazsa istediğimiz büyük miktarlar zor görünüyor

Şimdi konuyla alakalı iki adet vecize var: "Tarih tekerrürden ibarettir" ve "Tarihinden ders almayanlar kaybetmeye makhumdur" şeklinde.

Bu transfer öncesi şu Monchi denen tilki ile muhattap olmayın dedik. Kulübümüze iki kez kazık atmışlığı bulunan, oyuncunu ayartan, alışta ölücü, satışta karaborsacı bu herife randevu bile vermeyin dedik.

Bir kulübün kurumsal hafızası olmalı bu gibi bize zarar vermiş adamlara kapılar tamamen kapanmalı da dedik. Dedikte ne oldu, al işte buyur bu oldu. Ama yetmez bir daha gelsin nasılsa balık hafızalıyız, ders almayız, tekrarlara da müsaitiz.

juventus mu istiyor bunu? oyle bisey varsa kenan yıldızla takaslayalım.

Cidden geri dönerse ingiltere kapilari kapalir artik kendisine, bizde kalacagini sanmiyorum. Direkt satariz, kesin bir kac italya takimi kendisini ister yeter ki iyi bir avrupa sampiyonasi gecirsin.

En başından beri mevki uydurmak zor diyorum bu adam için. Forvet değil, orta saha değil, saf kanat hiç olmaz...Uygun kadro ve sistemle sağ forvet dışında bir yere konduramıyorum...

Okan Hocanın kanat oyuncusu tercihlerini anlayamıyorum zaten. İki sezondur oynatmaya çalıştığı sisteme uygun sadece Rashica bulundu kadroda. Diğer hepsi kenar forvet oynaması gereken adamlar. Bu da beklere ve orta sahaya aşırı yük bindiriyor. Boey gibisini bir daha bulamayız; Torreira' nın yokluğunu Allah göstermesin...

Geri
Üst Alt