Zaniolo, Galatasaray'ı Sosyal Medyadan Sildi

Oyuncumuz olmayacak yakında, çok önemli değil.

Mental durumundan dolayı potansiyeline ulaşamayacak gibi duruyor. Elden çıkaralım bir şekilde. Seneye bu teklifleri de bulamayız.

Hayırdır. Bu ne saygısızlık. Vercen parasını oturtacaksın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben olsam 3 yil hicbir yere birakmazdim istedigimiz bobservis verilmezse. Istersede oynamasin. Kariyerini bitirmeyi goze aliyosa bizim icin edilecek zararin onemi yok. Buyuk kulupsen maliyeti ne olursa olsun bu dersi bir futbolcuya ver, bak bir daha hic kimse yapabiliyomu. Ya oynarlar yada tipis tipis istedigin bonservisi getirirler. Neymis futbolcu istemiyomus, zararin neresinden donulse karmis. Futbolcuya bu yolla ayrilabilecegini gosterirsen, onune gelen parmaginda oynatir seni.
İmzamı atıyorum. Senin istediğin olsun diye bize saygısızlık yapamazsın. Köpek çekip oturtacaksın böyle tipleri

Çağıracaksın sezon açılışına. Gelmedi mi. Tutacaksın zabıtı keseceksin cezasını da. 30m dan bir kuruş aşağı olmaz diyeceksin. Bi basın toplantısı yapıp anlatacaksın durumu. Tek başına idmanlara çıkacak bizim istediğimiz bonservisi verirse gider vermezse idman sahası çok bir tanesinde tek başına çalışır diyeceksin

Nası uyuz oldum velete bak sen

Zaniolo' yu transfer etmekle yaptığımız, 'cin olmadan adam çarpmaya çalışmak' idi. Hem futboldaki en ağır sakatlıklardan birini iki kez yaşamış, hem de kafasının kırık, entelektüel seviyesinin düşük olduğuna dair bilinen gerçekler ve yaygın bir kanaat vardı; oynadığı futbolun bir meymeneti de yok üstelik. Bir ihtimal sezon sonu bir miktar kar ile bir yere satışı için protokol mü yapıldı acaba diye düşündüm, öyle bir şey olmadığı anlaşıldı.

Şu an yaşananlar en kötü ihtimal değil, hatta iyilerden sayılır. Ağır bir sakatlık geçirse veya yine depresyona girseydi elimizde patlamış da olabilirdi. Çok uzatmadan kurtulmak lazım bu heriften. Bir daha da piyasa değeri gibi saçmalıklarla böyle işlere kalkışmamak lazım...

Şundan yapmak çok mu zor?

Zor, hatta imkansız; 15-120 milyondan bahsediyoruz...

TC tarihinin en büyük dolandırıcıları olan Uzanlar' ın yapacağını söylediği şey emsal olmamalı (Cem Uzan, Allah bir dese bir düşünmek lazım!) ki o adamlar satıp ciddi para kazanılabilecek birileri de değildi, maaşlarıydı mevzu; o zamanlar futbolcu maaşları bu kadar yüksek değildi ayrıca...

Silersen ekime
Silmezsen kasıma kadar yolun var

Tirrek herif.

Olay belli, ölücü takımlardan ölü teklifler var, bizde doğal olarak kabul etmiyoruz, bu italyan hıyarı da aklınca rest çekiyor

Geri
Üst Alt