Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
beyler merak etmeyin erden ve dursun başkanlar ne yapacaklarını bilir, usul yordam bilen insanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp biinasına değil de otele gitmiştir bu gün. Yarın sabah Vadi İstanbul'da sağlık kontrolü sonrası kulüp binasına gelir sözleşmeyi imzalar ve belgeleri Tff'ye iletilir.Buyuk ihtimalle kulup binasina kadar girmistir lakin bilerek gostermiyor olabilirler goruntuleri.
Vallah hic bilgim yok o konuda suan spor muhabirleri bu transfer islerine onem verecegini de zannetmiyorum.Haklısın olabilir ama gazeteciler takip etmiyorlar mı? Yoksa deprem nedeniyle evemi kapandılar.
zaniolonun ucagının indiğine internetten baktın mı yoksa 9da inecegi için mi indi dedin abiVallah hic bilgim yok o konuda suan spor muhabirleri bu transfer islerine onem verecegini de zannetmiyorum.
Ama biraz arastirdim, ucagi inmis bile Istanbul'a yani az once dedigim gibi oyuncu coktan Florya'ya veyahut bir otel'e gecmistir.
www.getfootballnewsitaly.com
Twitterda ucak bilgilerini paylasan birinde gordum (live flight tracking). Oradan anladim.zaniolonun ucagının indiğine internetten baktın mı yoksa 9da inecegi için mi indi dedin abi
tamam o zamanTwitterda ucak bilgilerini paylasan birinde gordum (live flight tracking). Oradan anladim.
Bence kulüp uyardı onlarıHaklısın olabilir ama gazeteciler takip etmiyorlar mı? Yoksa deprem nedeniyle evemi kapandılar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok fazla tepki verdik. Zaten o kulüple ilgili hiç bir benzer yada ortak noktamız yok.
clye kalabilirsek elit stoper transferi gerekiyo bence, icardi de kalırsa gruptan çıkma şansımız olur99 sonrası uefa gibi bir takım avrupadan kupa getirimi acababu sene
Geçen sene ki biz olsak bu turda barça marça dinlemez alırdık