Oğuz Demir
10 Numara!
Geçen sezon oynadığı maçların yarısında sağ kanatta oynadı.Zaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.
Geçen sezon oynadığı maçların yarısında sağ kanatta oynadı.Zaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.
Bu mükemmel transfer olacağını gosteriyorNotr oldugum 1 transfer
Geçen sene 40 maç oynamış adam. Genç daha yaşlı olsa neyse.2 kere ağır sakatlanması biraz düşündürücü
Bilmiyorum valla. Orada sakatlık durumlarından dolayı da vazgeçmiş olabilirler. Söylenen sayılar doğruysa büyük risk alıyoruz. Patlamayız umarım.Levy alamadı bu adamı Dursun-Erden nasıl çözdü
Asıl böyle bir şey yoksa biteriz. Bu dönemde türkiyede bir oyuncuya 22 milyon gömmek ne abi siz şaka mısınız?Zaniolo'da Milan ve hülle mevzusu yoktur umarım.
ben izlediğim sağ kanat forvetti hepZaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.
5 senede imiş oAsıl böyle bir şey yoksa biteriz. Bu dönemde türkiyede bir oyuncuya 22 milyon gömmek ne abi siz şaka mısınız?
Bunun için ben o riskin arkasındayım. Çaprazı düşündürücü ama rapor sağlamsa italyadan bu yaştaki adamı çözmek takdire şayan bir hamle.Bilmiyorum valla. Orada sakatlık durumlarından dolayı da vazgeçmiş olabilirler. Söylenen sayılar doğruysa büyük risk alıyoruz. Patlamayız umarım.
Ben de bunu merak ediyorum.Zaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.