Galatasaray gun boyunca yeni temas kuracak,fiyati fbnin koftiden teklifiyle eşleşmeliymis diyo çeviride.bisey yok haberde.sal biraz zanioloyuGelmiyor fb mi yapiyor yazmisim. Adam haber yapti iki takimda bugün görüsecek diye
Galatasaray gun boyunca yeni temas kuracak,fiyati fbnin koftiden teklifiyle eşleşmeliymis diyo çeviride.bisey yok haberde.sal biraz zanioloyuGelmiyor fb mi yapiyor yazmisim. Adam haber yapti iki takimda bugün görüsecek diye
bu adam torreira içinde febe araya girdi diye haber yaptı afedersin ama bu adam yavşak.pedro olayını bilmesi bunu değiştirmezGelmiyor fb mi yapiyor yazmisim. Adam haber yapti iki takimda bugün görüsecek diye
Mert Y. Koç olarak revize edelimGelmiyor fb mi yapiyor yazmisim. Adam haber yapti iki takimda bugün görüsecek diye
Pedro 2.0Mert Y. Koç olarak revize edelim
ben takipteyim,ilerki tarih yok şu an için.geceyi bekliyorummerak eden varsa eger görüsmeler bir ileri tarihe alinmis
Carsamba bitiyor. Sanirim yarin o haldemerak eden varsa eger görüsmeler bir ileri tarihe alinmis
linkmerak eden varsa eger görüsmeler bir ileri tarihe alinmis
ben takipteyim,ilerki tarih yok şu an için.geceyi bekliyorum![]()
Carsamba bitiyor. Sanirim yarin o halde
aksine bitmek üzereymiş,ailesi geliyomus bugun calciomercatoya göre.transferle depremin ilgisi yokiptal olur bu transfer
iptal olur bu transfer
Transfer iptal olur diye yazdin ya birkac yere, o yuzden dedi sanirim.
Kaynakmerak eden varsa eger görüsmeler bir ileri tarihe alinmis