- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
aynen şart değil acıklama.resmi sitede yayınlasınlar ama twit atmasınlarKAP şart değil gelir sözleşmesini imzalar lisansı çıkarılır bi kaç gün sonra açıklaması yapılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen şart değil acıklama.resmi sitede yayınlasınlar ama twit atmasınlarKAP şart değil gelir sözleşmesini imzalar lisansı çıkarılır bi kaç gün sonra açıklaması yapılır
icardi gibi büyük bi karakter aldıkzaniolonun bu durumda bile gelip kabul etmeside ayri bi olay, karakterlik örnegi.
onuda ömürlük bünyemize kazandircaz.icardi gibi büyük bi karakter aldık
bunu da okuyunca dayanamayıp ağladım artık. 5 kuruş fazla kazanacaklar diye malzemeden çalan yavşak mütahitlere de, bunlara göz yuman devlete de hesap soracağız.sevinemiyorum
kadin yazmis hakkini helal et kizim baban ve biz seni seviyorus cok usuyoruz bacagimi hissetmiyorum diye
Okay hirbosu git Ali Koç'un harcadığı paranın hesabını tutNABY KEITA SÜRPRİZİ!
Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.
"RAKAMLAR KORKUNÇ!"
Okay Karacan: Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...
şöyle bir diyalog var reis
Belkide sessiz sedasız gelmesi daha hayrımıza olur. Karşılama yok tantana yok sadece imza ve işine odaklanmış bir genco. Umarım çok başarılı olursneijderdan sonra en extrem transfer lig tarihindeki ilk ama sevinemedik ne yazık ki
Normali de bu zaten, aksi olsa kendimizi sorgulamamız lazım. Sade bi h.o. , gerisi boş laf. Umarım kap felan geldiginde sosyal medyada sevinç çığlıkları atan insanlar falan görmeyiz. Yeterince utandık insanlığımızdan.Şöyle bir adam, 23 yaşında takıma geliyor ve içimden en ufak bir tepki, mutluluk kırıntısı bile geçmiyor.
icardi'den beklediğimiz performansı alamasaydık bu riske girmezdik bence bize güven verdi.Eğer bu transferde başarı sağlarsak artık bizim için 20-25 transfer bandı hayal olmayacak gibi duruyor. Lig tarihinin en akıllı hamlesi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yalan o yav,kimse 35 vermez bu durumdane kadar doğru bilmem ama italyada konuşulanlara göre sene sonu milan serbest kalma maddesini ödeyip alacakmış