- 21 Ocak 2010
- 72.804
- 51.233
- 5.003
bizim transferleri sanirim gercekten de ali yigit uapiyor fm usulu eminim 50 mac sonra ve 50 gol sonra clause lari da koydurmustur14,5+5 milyon euro bonus. Taksit ile 5 yil vadeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim transferleri sanirim gercekten de ali yigit uapiyor fm usulu eminim 50 mac sonra ve 50 gol sonra clause lari da koydurmustur14,5+5 milyon euro bonus. Taksit ile 5 yil vadeli.
Hocam benim bildiğim bu adam çapraz bağ sakatlığından sonra zirve perfonmansını yaşadığı . Tekrar bakmam lazımTransfer konuşacak halimiz yok ama bu kadar para bağladığımız bir adamın 2 defa çapraz koparması büyük soru işareti.
Çapraz bağ sakatlığı çok fena bir şey muhtemelen hiç bir zaman Zaniola ön görülen potansiyele ulaşamayacak. Umarım büyük zararlar etmeyiz.
Biliyorsunuz Bruma'dan son para kazanan takım biziz. Sonrası hep zarar yazdı gittiği her takımda.
Çapraz bağ sakatlığından sonra Luyindama'nın geldiği durum ortada...
Büyük risk tutarsa ihya oluruz tutmazsa bittik demektir. Umarım en kötü aldığımız paralara satabiliriz.
iki kez capraz baglari koparmis
Öyle ilk dönüşü efsane ben takip ettiğimde çok şaşırmıştım ama ikinciden pek sağlam dönmedi.Hocam benim bildiğim bu adam çapraz bağ sakatlığından sonra zirve perfonmansını yaşadığı . Tekrar bakmam lazım
Bu futbolcuyu iyi tanıyan biri var mıdır? Bilgi verebilir mi?
Böyle olunca normalleşiyor mu? Ben de bunu anlamıyorum.14,5+5 milyon euro bonus. Taksit ile 5 yil vadeli.
Normal transfer ne?Böyle olunca normalleşiyor mu? Ben de bunu anlamıyorum.
Evet doğru söylüyorsun ilkinden dönmüş ama ikincisinden dönememiş güzel aslında 1 sezon oynamış tam olarak ve bu sezon az süre almış aslında onda da dönmüş bir şekilde hiç oynamadı felan değil.Öyle ilk dönüşü efsane ben takip ettiğimde çok şaşırmıştım ama ikinciden pek sağlam dönmedi.
Fekir bunun gibiydi o bile çok iyi dönemedi. Acayip bir durum kestirilemez elbette ama örnekler pek iç açıcı değil.
İnşallah zarar etmeyiz...
Çapraz bağ sakatlıklarını geçirdikten sonra ki sezon 40 üstü maça çıkmış ve Roma'nın konfedarasyon kupasını almasında baş rollerden biri olmuş sanırım. Yani çapraz bağ sakatlığı geçirdi ve daha oynamadan direk biz aldık gibi bir durum yok ortada. Muhakkak ki sakatlıkların bir etkisi olmuştur ama Luyindama ile de pek karşılaştırmamak lazım onun sakatlıktan ziyade yanlış tedavinin de ciddi bir etkisi var bence. Adam sakatlanıyor ağrı kesici veriyorlar sonra kaç saat uçakta geliyor falanda bizim doktorların teşhisinde durum ortaya çıkıyor gibi bir şey var onda. Bruma'da sakatlıktan sonra İspanya'ya gittidaha sonra bize döndü çok iyi performans gösterdi, Almanya'ya gitti tutunamadı belki ama 12 milyona Psv yaptı. Ondaki sorun sakatlıktan ziyade oyun bilgisi ve oyun görüşünü geliştirememesi yoksa en iyi performansını sakatlıktan sonra gösterdi kendisi.Transfer konuşacak halimiz yok ama bu kadar para bağladığımız bir adamın 2 defa çapraz koparması büyük soru işareti.
Çapraz bağ sakatlığı çok fena bir şey muhtemelen hiç bir zaman Zaniola ön görülen potansiyele ulaşamayacak.
Biliyorsunuz Bruma'dan son para kazanan takım biziz. Sonrası hep zarar yazdı gittiği her takımda.
Çapraz bağ sakatlığından sonra Luyindama'nın geldiği durum ortada...
Büyük risk tutarsa ihya oluruz tutmazsa bittik demektir. Umarım en kötü aldığımız paralara satabiliriz.
İtalya ve konferans liginde 17 gole katkı = Türkiye Ligi'nde 30 gole katkı.adam geçen sezon 42 maçta 17 gole katkı yapmış, konferans ligini kazanmış. şu çapraz bağ meselesini kapatalım artık.
Ekli dosyayı görüntüle 191878
Ekli dosyayı görüntüle 191879
Geçmiş olsun hocam Allah size sabır versin çok zor.Adıyaman'dan herkese selam. Zoraki bir sebepten ötürü geldiğim memleketim de şehir olarak küçük kıyamet yaşıyoruz lakin forumdaki arkadaşların da ekseriyetle dile getirdiği gibi yaşananlardan ötürü Zaniolo transferi bile kursağımızda kaldı.
Evet, ben de net olarak Kaka'ya benzettim.Zaniolo ile krasici bir tutmak nedir ya oyun tarzı Kaka
Allah razı olsun hocam. Ömr-ü hayatımda böyle bir şey yaşamadım, Allah kimseye yaşatmasın. Sabah 4 civarı depremin şiddeti yataktan attı yeminle. 2 gündür sağanak yağıyo, tüm şehir dışarda, her yer tuz-buz olmuş durumda net bağlantısını bile yeni sağlayabildim.Geçmiş olsun hocam Allah size sabır versin çok zor.
Geçmiş olsun hocam durumunuz iyidir inşallah.Allah razı olsun hocam. Ömr-ü hayatımda böyle bir şey yaşamadım, Allah kimseye yaşatmasın. Sabah 4 civarı depremin şiddeti yataktan attı yeminle. 2 gündür sağanak yağıyo, tüm şehir dışarda, her yer tuz-buz olmuş durumda net bağlantısını bile yeni sağlayabildim.