Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.200
- 3.013
sergionun da bizde olduğunu unutmuşum sergio - zaniolo efsane oyunları var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yazdıklarınızı bende biliyorum sadece çok para bağlıyoruz risk büyük demeye çalışıyorum.Çapraz bağ sakatlıklarını geçirdikten sonra ki sezon 40 üstü maça çıkmış ve Roma'nın konfedarasyon kupasını almasında baş rollerden biri olmuş sanırım. Yani çapraz bağ sakatlığı geçirdi ve daha oynamadan direk biz aldık gibi bir durum yok ortada. Muhakkak ki sakatlıkların bir etkisi olmuştur ama Luyindama ile de pek karşılaştırmamak lazım onun sakatlıktan ziyade yanlış tedavinin de ciddi bir etkisi var bence. Adam sakatlanıyor ağrı kesici veriyorlar sonra kaç saat uçakta geliyor falanda bizim doktorların teşhisinde durum ortaya çıkıyor gibi bir şey var onda. Bruma'da sakatlıktan sonra İspanya'ya gittidaha sonra bize döndü çok iyi performans gösterdi, Almanya'ya gitti tutunamadı belki ama 12 milyona Psv yaptı. Ondaki sorun sakatlıktan ziyade oyun bilgisi ve oyun görüşünü geliştirememesi yoksa en iyi performansını sakatlıktan sonra gösterdi kendisi.
Allah razı olsun hocam. İyiyiz Allah'a şükür lakin genel durum fecaat.Geçmiş olsun hocam durumunuz iyidir inşallah.
Noluyor konu kapaninca yasmi tutmus oluyoruz herkes yas tutmasini bildigi sekilde yaziyor okuyor zarari ne ?Transfer olduysa kapansın şu konu arkadaşlar yeri sırası gelir diğer konuların
Allah herkesin yardımcısı olsun.Allah razı olsun hocam. İyiyiz Allah'a şükür lakin genel durum fecaat.
italia da yasayan ve italy ligi siki takip eden arkadasima sordum. cok iyi oyuncu ama karakterde sorun var dediBu futbolcuyu iyi tanıyan biri var mıdır? Bilgi verebilir mi?
Geçmiş olsun kardeşimAdıyaman'dan herkese selam. Zoraki bir sebepten ötürü geldiğim memleketim de şehir olarak kıyamet yaşıyoruz lakin forumdaki arkadaşların da ekseriyetle dile getirdiği gibi yaşananlardan ötürü Zaniolo transferi bile kursağımızda kaldı.
Eyvah. Sorun yaratabilir.italia da yasayan ve italy ligi siki takip eden arkadasima sordum. cok iyi oyuncu ama karakterde sorun var dedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Adam direk menejer mi yoksa tam fonksiyonu nedirbu menajer cok kral cikti yalniz
Bu Adam direk menejer mi yoksa tam fonksiyonu nedir
Teşekkürler üstat, Allah razı olsun herkesten.Geçmiş olsun kardeşim
herkesle de pozu aynı elini omzuna atıyor aynı şekilbu menajer cok kral cikti yalniz