Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergionun da bizde olduğunu unutmuşum sergio - zaniolo efsane oyunları var

Çapraz bağ sakatlıklarını geçirdikten sonra ki sezon 40 üstü maça çıkmış ve Roma'nın konfedarasyon kupasını almasında baş rollerden biri olmuş sanırım. Yani çapraz bağ sakatlığı geçirdi ve daha oynamadan direk biz aldık gibi bir durum yok ortada. Muhakkak ki sakatlıkların bir etkisi olmuştur ama Luyindama ile de pek karşılaştırmamak lazım onun sakatlıktan ziyade yanlış tedavinin de ciddi bir etkisi var bence. Adam sakatlanıyor ağrı kesici veriyorlar sonra kaç saat uçakta geliyor falanda bizim doktorların teşhisinde durum ortaya çıkıyor gibi bir şey var onda. Bruma'da sakatlıktan sonra İspanya'ya gittidaha sonra bize döndü çok iyi performans gösterdi, Almanya'ya gitti tutunamadı belki ama 12 milyona Psv yaptı. Ondaki sorun sakatlıktan ziyade oyun bilgisi ve oyun görüşünü geliştirememesi yoksa en iyi performansını sakatlıktan sonra gösterdi kendisi.
Bu yazdıklarınızı bende biliyorum sadece çok para bağlıyoruz risk büyük demeye çalışıyorum.

Transfer olduysa kapansın şu konu arkadaşlar yeri sırası gelir diğer konuların
Noluyor konu kapaninca yasmi tutmus oluyoruz herkes yas tutmasini bildigi sekilde yaziyor okuyor zarari ne ?

Burasi kapaninca depremdekiler kurtulacak mi ? kime ne faydasi olacak
Yas tutmayla hayatin devam ettigi gercegini ayiralim bu mantikla twitter instagramda kapansin

20 ye aldık, sene sonu 35 okutacaz herhalde. Bi gariplik var bu işte

bu arada adana demirspor'da orta sahaya bu adamı almış, hiç bir yerde haber yoktu tesadüfen gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt