Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yazdıklarınızı bende biliyorum sadece çok para bağlıyoruz risk büyük demeye çalışıyorum.
Bu konuda haklısın lakin Bruma ve Luyindama karşılaştırmaları yerine oturmuyor tam onu demek istedim ben de. Bir de bir yerden gelecek ekstra bir para bulunmadan ben bu maliyetlere transfer yapacağımızı sanmıyorum. Sonuçta 2-3 günlük bir transfer değildir bu. Sponsor, dijital bir işbirliği yada bonservisinin çoğuna katkı sağlayacak GS'li iş adamları vb. bir ek kaynak bulunup yapılmıştır diye umuyorum.

transferi sonra açıklanır büyük ihtimal 3 5 güne açıklanır kap açıklaması gelebilir yada sade bir açıklama yapılır

Bu konuda haklısın lakin Bruma ve Luyindama karşılaştırmaları yerine oturmuyor tam onu demek istedim ben de. Bir de bir yerden gelecek ekstra bir para bulunmadan ben bu maliyetlere transfer yapacağımızı sanmıyorum. Sonuçta 2-3 günlük bir transfer değildir bu. Sponsor, dijital bir işbirliği yada bonservisinin çoğuna katkı sağlayacak GS'li iş adamları vb. bir ek kaynak bulunup yapılmıştır diye umuyorum.
Bruma ve Luyindama örnekleri bizim yüksek bonservis verdiğimiz adamlar diye yazdım.

Dediğim gibi riskli bir hamle tutarsa güzel olur tutmaz ise sıkıntıya düşeriz.

Yoksa oyuncuyu tartışacak halim yok. Bu yaşta bu adamı getirmek büyük başarı.

Hic sevinemedim resmen, gelse ne yazar gelmese ne yazar bu saatten sonra…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ya arkadaş bu adam geldiği için sevinip ölen insanlar için üzülünebilir. Niye gelip insanların burda kafa dağıttığı şeyi baltalıyorsunuz. Hiçbir önemi yoksa niye girip buraya bunu yazma gereği duyuyorsunuz dahası böyle hissediyorsanız futbol forumunda ne işiniz var.

Kap açıklaması olur arkadaşlar.

Hisseleri etkileyen birşey transfer. Dolayısıyla açıklanması gerekiyor.

Borsalar nasıl açıksa bu açıklama da yapilmak zorunda. Maalesef...

Ne denir bilmiyorum. Bizim şu anda Havaalanında mutlu bir şekilde Zanioloyu bekleme hayalimiz varken şimdi umrumuzda bile değil. Hayat devam ediyor diyoruz ama böyle devam edecekse de etmesin abi.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt