Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener almıyor muydu bu oyuncuyu?
Forumda Fener aldı diyen kişiler vardı.

Yaş ve kalite olarak ek olarak maddi anlamda gelmiş geçmiş en büyük transfer bu ülkedeki. Ciddi anlamda makası ve seviyeyi açan bir transfer. Ama sevinemiyoruz. Oysa ne hayallerimiz vardı. Karakterini ise şimdiden çok sevdim. Cok da heyecanlıyım sonrası için. Hoşgeldin Zani

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırlı olsun inş

Arkadaşlar bende deprem bölgelerinden birinde yaşıyorum akrabalarımız,mesai arkadaşlarım eşimin yakınları dostlarımız epey bi kayıp verdik ama hayat hepimiz için devam ediyor zaniolo transferini en çok isteyenlerden biriydim aklıma geldi bi bakayım dedim imzalamışız heralde inş çok başarılı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun inş

Arkadaşlar bende deprem bölgelerinden birinde yaşıyorum akrabalarımız,mesai arkadaşlarım eşimin yakınları dostlarımız epey bi kayıp verdik ama hayat hepimiz için devam ediyor zaniolo transferini en çok isteyenlerden biriydim aklıma geldi bi bakayım dedim imzalamışız heralde inş çok başarılı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun renkdaş. Vefat edenlere de Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin

Karakterli oyuncu almışız...
Acımız var, üzgünüz çocuk....
Keşke her şey eskisi gibi olsaydı, böyle didişip eğlenseydik. Kolumuz kanadımız gitti. Mecbur toparlayacağız o da ayrı. Yaşam da devam ediyor. Ama unutulmaz.
Unutmayıp unutturmadığımız sürece sıkıntı yok.

................muslera
boi ... nelson ... bardak ... karataş
..................sergio..lucas
rashitsa............................aktürk
....................... zaniolo
...........................mauro

ne guzel kadro
23/24

................Pena
dubois ... kaan ... bardak ... karataş
..................sergio..lucas
zaniolo........İlkay..........aktürk
...........................mauro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt