Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla fiyatı varken okutalım derimÖnce bir şl oynatıp sonra okutalım.
tam united'lik topcu aslinda veya juveUnited hadi kerizim gel ver 50 geç git iste
İtalya'da bir Aslan var.
goreceli elbette.
Abi yazdiklarini begenerek okuyorum. Futbolu yakindan takip ettigin de ortada bence. Forumu da hiç bir zaman birakma lütfen.goreceli elbette.
nacizane dusuncem,
salt zaniolo konusunda ele alirsak -yanilgi olur kanaatindeyim.
olayin gecmisi < - > dunya kupasina gidilememesi ile basliyor.
vaktin de dunya futbolu bolumunde bahsetmistim.
hoca zaten yil icerisindeki genel aciklamasinda takipte oldugu oyunculari belirtip bir nevi kamuoyunu da hazirladi.
diger yandan,
donemsel *mevcut durumuna bakmaksizin - zaniolo zaten havuz da olan futbolcu idi. gencler baz'in da milli takimda hatirladigim u19 donemi peak yaptigi donem. < kulupsel bazda da u19 inter donemi peak di benim hatirladigim. ,, ~ .
yeni sayfa dolayli ilk maclardan biri de bizle oynayip -bizi yendikleri hazirlik maci.
bize karsi da 433 sag on forvet oynamisti.
araya sonra sakatlik, mac oynamama roma dolayli girince u-unutulacak bir deger degil zaniolo. . . olmasi gerekeni yapip kendisini radar da aktif tuttu mancini.
bizle de ciktigi maclarda ozellikle ilk maclar one cikinca bi nebze o kotu psikolojik ve fiziksel silik halini atmis bulmus olabilir italyan hoca.
kanimca ,az buz bir mac aday kadrosu daveti degil -bu cagrilis... < ->
ispanya ile uluslar ligi *yari finaline cikacaklar.
sagda o bolge de politano,berardi ,chiesa ile forma savasi vermesini bekliyordum...
napoli den *politano cagrilmamis. roma dan belotti de cagrilmamis.
on alanda benzer fiziksel anlamda chiesa ve zaniolo'yu digerlerinden ayri tutuyorum....
son olarak ;
bu mac ozelinde kanimca *zaniolo sure alacaktir....
maca dair izlemenizi ozellikle onerdigim-listem dolayli oyuncu ; tigreli *retegui .
oynarsa golu olacagi beklentisindeyim. gnonto/berardi plase.

Ben kalmasını istiyorum ya doyunca Parçalı ile izleyelim şu çocuğuZaniolo'nun piyasası için çok iyi bir gelişme olmuş. Bizde düzenli oynamadan bile ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu görebiliyoruz, Zaniolo'nun hem kalması hemde gitmesi durumu için olumlu olan birisiyim iki durumda da önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kalırsa performans olarak bu sezondan çok daha iyi olacağını ve düzenli oynayacağını düşünüyorum giderse de ciddi bir bonservis kazancı sağlayacağını düşünüyorum her iki durumda gayet iyi olacaktır.
sevgili kemal , tarafima yonelik -degerli gorusun den dolayi tesekkur ediyorum.Abi yazdiklarini begenerek okuyorum. Futbolu yakindan takip ettigin de ortada bence. Forumu da hiç bir zaman birakma lütfen.
Saygilar renkdas