Zaniolo: "Kerem'in golünden sonra da öne geçme şansı yakaladık ancak benim hatamdı, tamamlayamadım"

Göndermek istersek gider yatacagini sanmıyorum da herifin dkdan sonra sut yeteneği alınmış gibi. Ne sut cekebiliyor ne duran top kullanabiliyor.
Tek baraj var gitti onu vurdu yav. Millete 3 4 tane nisanladi. Seneye yedekte dursun

Göndermek istersek gider yatacagini sanmıyorum da herifin dkdan sonra sut yeteneği alınmış gibi. Ne sut cekebiliyor ne duran top kullanabiliyor.
Sutlara katiliyorumda duran topu daha oncede kullanamıyordu mertens iyi kullaniyorken sakatlik sonrasi ne diye bıraktı anlamadım.

Bu ve oliviera çok fena şemsiye.İnşallah şımarıp satarız birilerine bu yaz yoksa kalır

Zaniolo, maçı isabetli pas yapamadan tamamladı. (beIN Sports)

Bu maç özelinde kötü oynadigini düşünmüyorum. Hatta oyunun bayaa içindeydi. Keşke golü bulsaydi

Yazın bizde kalacağı kesin. Kamptan sonra toparlar umarım. Romadaki hız çeviklik falan hiçbir şey kalmamis
Bu yeni bir olay değil ki bu sene bir kere izleyen bunu farkederdi zaten. Farklı bir oyuncuya evrilmeye çalışıyor gibi bence başarılı da olacak ama biraz sürer çünkü az miktarda kafasızlık var.
Yapacağı aslında belli tek top önüne alacak ve kaleyi gördüğü yerden vuracak hele bu ligde kaleyi tutan hiçbir topunu tutabilecekelerini sanmıyorum.

Pas atılacak yerde pas atmiyorsun. Sut atılacak yerde geç kalıyorsun güzel kardesim

Kafası karışık. Anca önümüzdeki sezon toparlar toparlarsa. Kendini şark hizmetinde gibi hissediyor herhalde.

35m euroluk topcu 2milyon euroluk defansa ezildi hiçbir üstünlük kuramadın.Geç kanka sırf ismi var gerisi yok.15 m euroya krallar gibi maç aldıran ortasaha alınırdı.

15 mılyona Kevin ds bruyne alırdık

Kafanı kaldırıp kaleye vurmak yerine boşta olan arkadaşlara pas atsaydın büyük ihtimal bu maçı alırdık. He tabi, sadece suç sende değil. Bugün takım olarak genel ankamda kötüydük

Geri
Üst Alt