Zaniolo, Muhammed Emin Özkan'ın Anısına 17 Numarayı Giyecek

Karakter almışız. Eminim Mami için daha çok iyi olmaya çalışacaktır. Onu her gördüğümde aklıma gelecek kardeşimiz. Keşke yaşayıp görseydi...Her kaybımız gibi bu da çok üzdü. Daha hayatının baharında gitti kuzum... Adına da kader diyorlar. Neyse.... Sen sabır ver Rabbim geride kalanlarına. Benim tek inancım artık senin adaletin. Elbet o hesap günü gelecek.

Ah be güzel kardeşim benim.Video çok güzel,Zaniolonun Muhammet kardeşimizin anısına 17 numarayı alması daha güzel.Şu kötü günlerde bile iyi ki galatasaraylıyım derdirtti gene.

Muhammed kardeşimizin mekanı cennet olsun ismini öğrenmiştim ama yaşını bilmiyordum bu kadar genç olması beni kahretti açıkçası yüzüne bakmaya kıyamıyor insan. Allah geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Genç kardeşimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ağlattı valla diyecek bir söz yok...

Dün haberini aldığımdan beri kendime gelemedim. Yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. O kadar anlamsız şeyler yüzünden birbirimizi kırıyoruz ki bazı şeyler gerçekten çok boş. Allah mekanını cennet eylesin genç kardeşimizin. Çok üzücü çok. Enkaz altında kalan tüm insanlarımızdan bir şekilde iyi haberler alırız inşallah.

Antep maçı olacaksa, maça gidecem diyen Muhamed Emin Özkan kardeşin anısını bir şekilde orada yaşatmak lazım. Çiçek-pankart mı konur, ailesi mi çağrılır artık.

Geri
Üst Alt