Zaniolo, Muhammed Emin Özkan'ın Anısına 17 Numarayı Giyecek

fbliler bu açıklamaya bile kudurmuş

fbliler bu açıklamaya bile kudurmuş
öyle düsünenlere koyim yahu, yok iptal edilsin, yok ne transferi, yok aciklama fln, ulan nasil bir gs kini varsa bunlarda bu durumda bile kin kusuyorlar. bezdim bunlardan, bunlar kac emicilerin ta kendisi. kendime olan iyilik veya fayda süper, karsi taraf mantikli birsey yapinca ama küfür vs., onda bile bi bit yenigi arama derdindeler. adam misiniz lan siz

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun kardesimizin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Biraz olumsuz yorum gelince kardeşlik havası sona ermesin, en azından bugünlerde.Rekabetin doğasında var bunlar, tam tersi olsa bizde az ama çok aynı şeyleri yapardık.

Muhammed Emin kardeşim, Allah rahmet eylesin, nur içinde yat. Keşke Zaniolo’yu Galatasaray formasıyla izlemen nasip olsaydı.

seni unutmucaz muhammed

Kalbim aciyor, bogazim dügümlendi. Kelimeler o kadar anlamini yitirdi ki... Belki cok alaturka olacak ama, ara sira Neset Ertas Yalan dunya dinlerdim ve cok severim de. Gercekten de yalandan yüzümüze gülüyor.

Sunu da belirtmek istiyorum. Bu hareketi de ancak biz yapabilirdik. Gercekten bu takimi tuttugum icin cok mutluyum.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çocuğun twitter sayfasına her girdiğimde bi garip oluyorum değişik bir his kaplıyor içimi

ah be aslan parçası yüreğimi yaktın yaktınnn... bu acıya kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Ne cok aci ne cok hikaye var o molozlarin altinda. Sehirler koskoca birer mezar.

geçen hafta neler konuşuyorken bu hafta neler oldu. allah herkese yardım etsin. zaniolo büyük karaktersin.

Allah cc razı olsun cümlemizden bu ne güzel video. Seni çok seviyoruz Muhammed eminim bizi hissediyorsun olduğun yerden...

Geri
Üst Alt