GSC Anket Zaniolo vs Barış Alper

zaniolo vs barış alper

• zaniolo

Oy: 18 18,6%
  • barış alper

Oy: 79 81,4%

• Kullanılan toplam oy
    97

Demir Isik

Ulubatlı Souness
hangisi daha iyi performans verir?
hangisi daha potansiyelli?
siz hangisini tercih edersiniz?

ve

bekte bay önünde zaniolo nasıl olur?

1752136704928.webp

not: görsel chatgpt ile üretilmiştir ufak hatalar olabilir

Zaniolo vs Emre Kılınç gibi olmuş görsel. Soruya gelirsek tereddütsüz Barış

Zaniolo bizim takima katki konusunda BAY in tirnagi olamaz.

Bu sadece sahanici degil, takim icindeki neseli ortam ve arkadaslik detaylariylada percinleniyor zaten.

Zaniolo kafasinda yok abi nereye gitsem olmuyor , burdaki ortamda hic bir yerde yok derse ligde icardi/osi/bay dinlenecegi zaman sahada goruruz.

Bay yerine ahmed kutucu vs zaniolo olmaliydi topic

fotoğrafa takılmayın topçu yorumlayın

Zaniolo bizim takima katki konusunda BAY in tirnagi olamaz.

Bu sadece sahanici degil, takim icindeki neseli ortam ve arkadaslik detaylariylada percinleniyor zaten.

Zaniolo kafasinda yok abi nereye gitsem olmuyor , burdaki ortamda hic bir yerde yok derse ligde icardi/osi/bay dinlenecegi zaman sahada goruruz.

Bay yerine ahmed kutucu vs zaniolo olmaliydi topic
zaniolo daha iyi bir topçu barıştan bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki birlikte de oynayabilirler akıllardaki soru işareti zaniolonun sürekli iddia edildiği gibi takım ortamını bozup bozmaması. yoksa cevap elbette zani olur.

ikisi de benim bebeklerim

zaniolo daha iyi bir topçu barıştan bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki birlikte de oynayabilirler akıllardaki soru işareti zaniolonun sürekli iddia edildiği gibi takım ortamını bozup bozmaması. yoksa cevap elbette zani olur.
Beklenti boyle idi.

3 sezondur kendini kanitladigi bir sey yok ama nereye gitse vasati asamadi.

Zaten biri oburunun yerine oynar tartismasini anlamadim obur konudaki.

Topla bir seyler yapabilen her oyuncu lazim bu sezon.

Boyle tercih yapma mantalitesi(senin ozelinde degil tabii genel) anlamsiz geliyor bana. Tipki icardi vs osimhen anketi gibi.

Bambaska meziyetler var, bambaska katkilari var

2 yıldır gözden uzak kalınca kafada sadece fenere attığı goller kalıyor işte sahadaki mallıkları unutuluyor

dünyada hiçbir takım 2si de free kalsa zanioloyu almaz şu an

2 yıldır gözden uzak kalınca kafada sadece fenere attığı goller kalıyor işte sahadaki mallıkları unutuluyor

dünyada hiçbir takım 2si de free kalsa zanioloyu almaz şu an
barışa da sözde 30+ teklif gelecekti görünen o ki 15 bile gelmemiş

Beklenti boyle idi.

3 sezondur kendini kanitladigi bir sey yok ama nereye gitse vasati asamadi.

Zaten biri oburunun yerine oynar tartismasini anlamadim obur konudaki.

Topla bir seyler yapabilen her oyuncu lazim bu sezon.

Boyle tercih yapma mantalitesi(senin ozelinde degil tabii genel) anlamsiz geliyor bana. Tipki icardi vs osimhen anketi gibi.

Bambaska meziyetler var, bambaska katkilari var
tercih değil sadece zani ve barış birlikte kalırsa yaşayarak göreceğiz hangisinin daha faydalı olacağını.

tercih değil sadece zani ve barış birlikte kalırsa yaşayarak göreceğiz hangisinin daha faydalı olacağını.
Sahsen eger kontenjan derdimizde olmazsa zani kalmali diyenlerdenim.

BIzim oyuncu sonucta ekstra para vermeyecegiz bir sey yapmayacagiz. Aklini oyuna verip kendini gosterirse takimda buna pozitif reaksiyon verecektir.

Ben ama takimdaki iki oyuncuyu bu mu o mu diye karsilastirilmasinin asla dogru olmadigini dusunuyorum.

Potansiyel : Zaniolo
Verimlilik ve Performans : Barış Alper

Sahsen eger kontenjan derdimizde olmazsa zani kalmali diyenlerdenim.

BIzim oyuncu sonucta ekstra para vermeyecegiz bir sey yapmayacagiz. Aklini oyuna verip kendini gosterirse takimda buna pozitif reaksiyon verecektir.

Ben ama takimdaki iki oyuncuyu bu mu o mu diye karsilastirilmasinin asla dogru olmadigini dusunuyorum.
karşılaştırmadan topçuları nasıl oynatacağız? topçular birbiriyle hep karşılaştırılmalı rekabet sporu yapıyorlar.

Geri
Üst Alt