GSC Anket Zaniolo vs Barış Alper

zaniolo vs barış alper

• zaniolo

Oy: 18 18,6%
  • barış alper

Oy: 79 81,4%

• Kullanılan toplam oy
    97
gsc anket sonuçlarına fazla takılmamak lazım
zamanında icardi yerine belotti'yi istemiş bi forum burası

tanrı katında
zaniolonun sol ayağı > barış alper'in sülalesi
şeklinde yanıtlanması gereken anket

Barışı oyladım ama zaniolo gezintiye çıkmayıp bizde kalsa aynı gezintiye barış çıksa neler farklı olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Bu sene ikisi de uzun maratonda kalırsa neyin ne olduğu belli olur

hangisi daha iyi performans verir?
hangisi daha potansiyelli?
siz hangisini tercih edersiniz?

ve

bekte bay önünde zaniolo nasıl olur?

Ekli dosyayı görüntüle 294026

not: görsel chatgpt ile üretilmiştir ufak hatalar olabilir
Ne ufak hatası ortada barış yok. Rezalet
Cevap: barışın atletizm, gücü , ust düzey olmasada skor üretme becerisi zaniolonun şu anki hali ile kıyaslanamaz. Zaniolo çalışırsa, en az barış kadar katkı verebilir.

ne istikrar, ne profesyonellik, ne de verdiği katkı bakımından kıyas bile kabul etmez güncel profilleriyle. zaniolo 1-2 sene daha beklenen patlamayı yapamazsa (ki yapamayacak) ndombele gibi silinip gidecek maalesef. barış ise üstüne koyarak gidiyor bana kalırsa.

Zaniolo bütün kariyeri boyunca barışın yaptığı kadar skor yapsın ondan sonra kıyas işini konusuruz 30lu yaslarda ,umarım kafasını düzeltir yoksa seri b takımlarına neden gittim ben der

Zaniolo diyenler süresiz banlanıyor galiba, kuş avı anketi mi bu

Zaniolo net daha yetenekli ve daha özel oyuncu, mentali yerinde olsa büyük futbolcu olma potansiyeli vardi. Ama kafasi kirik herifin.

Tabi totalde su an icin Baris bir takim icin daha degerli ve daha faydali.

Kesinlikle Barış Alper. Her nekadar ikiside rakibi çalımlamak yerine rakibin içinden geçmeye çalışsada. Her ikiside pas vermeyi bilmesede Defansif katkıları ve fiziki olarak rakibi bitirmesi. Rakibin o kanadını fiziksel olarak çökertmesinden dolayı Barış Alper. Zaniolo şut çekme konusunda Barışın biraz önünde olsada fayda bakımından rakibe karabasan gibi çöken Barış daha önde. Ayrıca Galatasaray ı sahiplenen Barış varken Zaniolodaki aidiyetsizliği ele alınca ankete gerek olamayacak şekilde Barış Alper.

Dovusturecez mi? Barış döver bence

zaniolo gibi Tsl üstü bir adama şans verilmeli Ocakta fikirlerinizi değiştirebilir diye düşünüyorum. Hazırlık maçlarında elinden geleni yapacaktır çünkü artık akıllanmış gibi duruyor videolarda.

Geri
Üst Alt