GSC Anket Zaniolo'ya Bir Şans Daha Verilmeli mi?

Zaniolo'ya Bir Şans Daha Verilmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    94
  • Anket kapatılmış .
Hoca ne derse o. Durumunu yakından takip eden Okan hoca. O faydalı olacağını düşünüyorsa kalmalı elbette. Zaniolo kaliteli topçu. Yeter ki kafasını işine versin.

Ayrıca zaniolo on numara, sağ kanat ve santrfor oynayabiliyor. Üç pozisyonu da yedekleyebilecek bir adam bulmak kolay değil.

Talibi çıkarsa gönderilir… talibi çıkmazsa şans verilir. İlk 11 de oynayamazsa afra tafra yapıp huzursuzluk yaratabilir… bunun yanında formunu yakalayıp çok iyi performans da verebilir…

Bu kadar bilinmezlik içerisinde çok risk barındırıyor kalması. Daha dün 1 bugün 2… bekleyip göreceğiz neler olacağını. İki senedir küfrediyorum artık küfretmek istemiyorum buna…

Şansını kendi yaratıp , iyi bir kamp performansı gösterirse üstüne her gelen teklife ''hayır ben kalacağım'' derse olur

Milli takıma seçilme ve artık neredeyse son şansı olduğu için denenmeli bence. 1 sene doğru dürüst performans verirse satabiliriz. Denemesek bile bizim satma ihtimalimiz yok yine saçma sapan kiralama yoluna gideceğiz. Tabi kampta isteği de önemli

Hoca takım içinde toksik ortam bozan tipleri ayırma konusunda bence gayet iyi

gider büyük ihtimalle ama ben kalmasını tercih ederim

3 aşağı 5 yukarı kendisine ödenen meblağı kira gelirleri ile çıkardı..

Yetenekleri ve fiziği konusunda herkes hemfikir sanıyorum.. Kendisi ile özel olarak görüşülmeli, eğer kalmak istiyorsa mentor ya da psikolog desteği de alınarak kazanılmaya çalışılmalı..

Zaniolo ya gelene kadar gitmesi gereken çok adam var..

Geri
Üst Alt