Zanka 2 Milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Lugano olamaz sanmıyorum Lugano lider özellikle bir manyakti
Kjaer bence bundan çok daha iyidir

Yav atsinlar 5-6 brezilya menseili son 2 yilinda ust uste 2 farkli ulkede sampiyonluklari bulunan mis gibi stoper verelim.

Fenerin teklifi 3,3 milyon euroymuş

Huddersield daha fazlasını istiyormuş 5 milyona felan alsalar tatlı olur

Bu adamların harcayabileceği 10 m eurosu var sanırım buna 5 verirlerse kalanla 6 numara ve diğer stoperi zor alırlar.

Bayağı aptalca bir transfer olur yani.

Bu adamların harcayabileceği 10 m eurosu var sanırım buna 5 verirlerse kalanla 6 numara ve diğer stoperi zor alırlar.

Bayağı aptalca bir transfer olur yani.

Yahu Keramettin adminim ne 10 milyonundan bahsediyorsun? Fenerbahçe daha Zajc ve Jailson'u satacak. Onlardan da en az 15 alır bunlar toplamda. İstedikleri bütün futbolcuları(medyada çıkanlardan bahsediyorum) alabilecek maddi durumları var ikisinden gelecek 15 milyon + kendilerinde olan 25 milyon ile ama hangi gerizekalı futbolcu bunları tercih eder o meçhul işte. Bir de umarım oyuncu tercihlerinde kötü tercih yaparlar hep. Slimani, Ayew ve RVP gibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu Keramettin adminim ne 10 milyonundan bahsediyorsun? Fenerbahçe daha Zajc ve Jailson'u satacak. Onlardan da en az 15 alır bunlar toplamda. İstedikleri bütün futbolcuları(medyada çıkanlardan bahsediyorum) alabilecek maddi durumları var ikisinden gelecek 15 milyon + kendilerinde olan 25 milyon ile ama hangi gerizekalı futbolcu bunları tercih eder o meçhul işte. Bir de umarım oyuncu tercihlerinde kötü tercih yaparlar hep. Slimani, Ayew ve RVP gibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilginç.. tüm dünya kulupleri fbnin yedek kulubesini takip ediyorlar demek ki.. elif, jailson zayc bunlar genellikle yedek oyunculardı..biz gol kralımızı bile satamadık daha:)

Geri
Üst Alt