Zanka 2 Milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

İnsallah alirlar.pozisyon bilgisi zayif,cok agir.tek numarasi hava topu.cok kirmizi yer.

Skrtel den iyi degil.
Ben Kruse haric hic guclendiklerini zannetmiyorum.
Ama takim nasil oynar orasi ayri tabi

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

İzleyenlere göre ağır ve hantal 1 stopermiş.90 dakka izlemedim ben heç.Kjaer işi olmadı sanırım.

Savunma oyuncuları genelde hızlı değildir kabul. Ama bu adam kapalı alanda, rakibi bekleyen takımlarda nispeten iş yapmıştır. Evet güçlü hava toplarına hakim ve fizikli. Ama yanına atlet bi stoper gelmezse çok forvet kaleci ile karşı karşıya kalır. Zaten Huddersfield'ın düşmesindeki sebeplerden biri de tüm takımın sadece güçlü oluşu. Başka hiç bir özellikleri yoktu. Zanka'yı neye güvenerek alıyorlar anlamış değilim

Savunma oyuncuları genelde hızlı değildir kabul. Ama bu adam kapalı alanda, rakibi bekleyen takımlarda nispeten iş yapmıştır. Evet güçlü hava toplarına hakim ve fizikli. Ama yanına atlet bi stoper gelmezse çok forvet kaleci ile karşı karşıya kalır. Zaten Huddersfield'ın düşmesindeki sebeplerden biri de tüm takımın sadece güçlü oluşu. Başka hiç bir özellikleri yoktu. Zanka'yı neye güvenerek alıyorlar anlamış değilim
Pisliğin teki çünkü, rakibi ve hakemi baskı altına alacak Emre abisinden taktik öğrenip.

Kruse ve Vedat'ı kitleyen her takım bunlardan puan alır. Semih'le şampiyon olunuyor lig'de. Büyük takımlar için stoper meziyetleri ligimiz için çok çok önemli bir sorun yaratmıyor.

Sorunları 5 yıldır farklı bir yerde ama neyse ki orayı doldurmayı dahi düşünmüyorlar. Ayrıca atanın ve tutanın iyi olacak. Ben gözümde büyütmüşüm biraz transfer sezonunda yapabileceklerini. Yanlış analiz yapmışlar ve yanlış oyuncu seçimleri yapmaya devam ediyorlar.

En az 1 yıl daha tutmaları gereken 2 adamı da yolladılar. (Valbuena ve Soldado) Skrtel'in ne olacağı da muamma. Güzel tatil yaptı. Jailson satılsın diyen bir kitlesi mevcut. Giden Topal ellerindeki tüm kesicilerden hala daha iyi. Kaleyi de Altay'a emanet edecekler gözüken. Volkan sevmesek de Altay ve Harun'dan daha iyi kaleci. Kalecisiz ve yedek forvetsiz sezona başlayacaklar benim gördüğüm. 6 kaleci, 8 tane 6 numara, 1 forvet, 1 sol uç, 0,5 sağ uç. Sol bek yok 2 stoper yok, gerçek 10 yok. 8 yok. Şunların kadrosundan kimi isterim diye soruyorum, yedeğe Muriç iyi olurdu, orta sahaya da yedek kulübesi için Ozan. O kadar.

Çok kötü planlama yapmışlar. Bu sezon olası başarısızlıkları Ersun'a değil yönetime yazar. Zanka manka iç maçlarda çirkefliği ile büyüleyecektir bir müddet arkadaşların yazdıklarından anladığım. İzlemedim ama 3 üst üste puan kaybında dağılır bunlar.

fener zonka diye birini almıs kimki bu 3 milyon euro bonservis deniyor izleyen varmı skretelden iyi olamaz bence

Tam Fenere layık saçma sapan boş bi' transfer. Ali Koç harbi beyinsiz lan. :ROFLMAO:

2-2,5 bonservis diyorlar ama inanmıyorum

En az 5 milyon bayılmışlardır

keşke audi cup'a katılmamış olsalardı yav. kadrolarının seviyelerini gördüler sanırım.

yeterince kötü olmadıklarını düşünmüş olacaklar ki daha kötü bir savunma hattı oluşturma işine girişmişler

"Kulübümüz, deneyimli Danimarkalı stoper Mathias ‘Zanka’ Jattah-Njie Jorgensen ve kulübü Huddersfield Town ile anlaşmaya varmıştır.

3+1 yıllık anlaşmaya imza atan 1990 doğumlu oyuncuya Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Geri
Üst Alt