Zapata'ya talip çıktı

Cevap: Zapata'ya talip çıktı

Sezon sonunda Galatasaray'dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Kolombiyalı kaleci Rufay Zapata'ya, Azerbaycan'dan talip var. Geleceksezon Azerbaycan'ı Avrupa Kupaları'nda temsil edecek olan Neftchi Bakü takımının yöneticilerinin Kolombiyalı kaleci için resmi teklif yaptıkları bildirildi. Zapata'yı koçluk personelinden Rauf Mehdiyev'in de izlediği belirtildi.

Koçluk personeli bizim yönetimde hangi kisiye denk geliyor ? Adnan Sezgin olabilir mi ?

Fotomac'in haberi bu. Istiyorlarsa Sarp,Ayhan,Baris,Hakan,Aydin .... veririz yani :D

Maltepe'de manav dükkanım var.

Zapata'ya bende talibim.

Azerileri eskiden severdim.Bu haberden sonra daha fazla sevmeye başladım :asd:

En iyi kalecimiz..Alacak takım çok büyük iş yapar..

Hadi Dışarı Zapata ...

Git ayhanı sarpı barışı aykutu al da git

Şimdi onlar düşünsün

Azerbeycandada iyi karpuz oluyormuş he

Azerbaycan takımı maksat Kolombiyalı olsun demiş anlaşılan.

Takımın neresi iyi ki 3 aylık kaleciye sallıyoruz...Bu takım Jo'ları Santos'ları Elano'ları yedi..Arda'yı da yemek üzere...Artık sıkıntıyı gelenlerde aramaktan vazgeçelim...

Bu adami belese versek bile kimse almaz. Bize gelmeden önce zaten 6 ay bos bos geziyordu ortalikta. :o

Takımın neresi iyi ki 3 aylık kaleciye sallıyoruz...Bu takım Jo'ları Santos'ları Elano'ları yedi..Arda'yı da yemek üzere...Artık sıkıntıyı gelenlerde aramaktan vazgeçelim...

Katiliyorum... Galatasaray o golleri yine yiyecekti.. Kale de Zapata durdu, ona yükleniyorlar... Buffon'da olsa yiyecekti bu golleri çünkü önünde futbolcu yok...

Basligi gorunce Seda Sayandir kesin dedim.

3'e 5'e bakmadan verin.

bedavaya bile gidebiliriz sorun olmaz. Nasılsa kovulcak.

Geri
Üst Alt