Zargo Toure Trabzonspor'da!

Necmi Koyuncu

Cezalı
Ahmet Ağaoğlu TRT SPOR'a yaptığı açıklamada; "Bu gece yarısı bir diğer stoperimiz gelecek. Zargo Toure geliyor" dedi. Toure, 2 sezon önce Le Havre'den Lorient'e 1,5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Toure, Senegal Milli Takımı oyuncusu olup 11 Kasım 1989 doğumludur. Boyu 1.83 olup tandemin her iki tarafında da oynayabilmektedir...

Vasat oyuncu. Eğer bu seneyi geçiş yılı görüyorlarsa daha genç bir kadro kurup iskeleti oturtmaları lazım. 29 yaşında Fransa'nın 2.liginde oynayan takımından oyuncu almışlar.

Trabzonspor'un her transferine konu mu açacağız yav?
Haber niteliğinde üstat bizim dışımızdaki 3 büyüklerin transferi hakkında başlık açmak abes mi? Pepe mesela gidiyor bu önemli değil mi? Başlığın başına nasıl "haber" ibaresi ekleyebiliyoruz bu arada üstat?

Kaç yıllık yapılacak ona bakmak lazım bir de 1 milyon euro altı olmalı maaşı ve menajer ücretinin totali...

Hala eski kafayla devam ediyolar bunların altyapıları bizden çok önde değerlendirseler iş yaparlar ama yok ki o kafa bu çöp topçulara para saçıyolar.

Haber niteliğinde üstat bizim dışımızdaki 3 büyüklerin transferi hakkında başlık açmak abes mi? Pepe mesela gidiyor bu önemli değil mi? Başlığın başına nasıl "haber" ibaresi ekleyebiliyoruz bu arada üstat?

Trabzonspor büyük bir kulüp değil, aldıkları adamlar da konusu açılacak kadar mühim adamlar değil. Trabzonspor'un hakettiği başlık tipi budur:

Trabzonspor Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Hala eski kafayla devam ediyolar bunların altyapıları bizden çok önde değerlendirseler iş yaparlar ama yok ki o kafa bu çöp topçulara para saçıyolar.
Üstat yok para saçmıyorlar alttan defans olarak gelen bir tek yunus emre var onunla da profesyonel sözleşme imzalayıp 1461e gönderdiler...Adamların net borcu 4 ayda 840 trilyondan 750 trilyonlara düştü...İyi gidiyorlar...

Üstat yok para saçmıyorlar alttan defans olarak gelen bir tek yunus emre var onunla da profesyonel sözleşme imzalayıp 1461e gönderdiler...Adamların net borcu 4 ayda 840 trilyondan 750 trilyonlara düştü...İyi gidiyorlar...

O arada ki parayı bunlara vericekler işte yine artıcak.

Haber başlığı hakkında bir bilgin var mı?

Yav Trabzonspor'un yaptığı leş transferlerin bu forumda haber niteliği olmamalı bana göre. Sana göre farklıdır, bana göre öyle.

Bu konuya da kimse girip adamın özelliklerini falan yazmayacak. Aynı önceki konu gibi Trabzonspor'un aptal aptal adam almaya devam etmesi konuşulacak. Öbür konudaki yorumları kopyala gel buraya yapıştır hiç kimse anlamaz.

Yav Trabzonspor'un yaptığı leş transferlerin bu forumda haber niteliği olmamalı bana göre. Sana göre farklıdır, bana göre öyle.

Bu konuya da kimse girip adamın özelliklerini falan yazmayacak. Aynı önceki konu gibi Trabzonspor'un aptal aptal adam almaya devam etmesi konuşulacak. Öbür konudaki yorumları kopyala gel buraya yapıştır hiç kimse anlamaz.
Anlamadın ya başlığa "haber" ibaresi nasıl ekleniyor yeşil renkte onu sordum ?

Ayrıca bütün gün "Galatasaray Kin'dir" diye dolanan adamın; her sene Fener'e 10 dakikada yenilip maçı iade eden, Galatasaray'a karşı da full konsantrasyonla oynayan topçuları olan ve taraftarlarının Muslera'ya bile yabancı madde attığı takıma sempati beslemesi garip. Umarım gün yüzü göremezler.

Geri
Üst Alt