Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Ya burdaki kimse rijkaarda bişey demiyor zaten ama ortasaha ve stoper/sağbek bas bas bağırıyor..topal sakat olsa orayı ne geçen ne bu sene kimse dolduramayacak gibi...linderoth bir gelse de görsek...Emre Çolak ile Alparslanda adeta abilerine ders veriyorlar..top ayağınıza gelince kafanızı kaldıracak ve dikine oynayacaksınız aslında futbol bu kadar basit...

Leverkusen as takımla oynuyor neredeyse yine de sabredelim bakalım ikinci yarı neler olacak..

Emre çolak yıldız olacaksa fizik kapasitesinin yanında sağ ayağınıda biran önce geliştirmeli. Sağ ayağını yürümek için kullanıyor sadece.

zamanla olmayacak şey değil bunlar bu çocuk daha 18 yaşında.

arda da ilk zamanında kusursuz değildi ve hala da değil, kusursuz futbolcu zaten olmaz.

Alpaslan erdem Emre çolak Gökhan zan ile bayer arasında geçti ilk yarı.

Emre'ye gelene kadar kötü oynayan çok oyuncu var, neden Emre'ye taktın anlamadım.

siz beni anlamadınız ben Emreyle şuanda olmaz dedim. Allah için yetenekli çocuk ama şuan ona umut baglayamayız 1,2 sene sonra

ıkıncı yarı ıyı oynarız merak etmeyın :D sıze soyluyorum baros atacak

Sarp 20 defa falan topla bulustu.3-4 yan pas gerisi hep geriye.Arda çok etkisiz.Sürekli sorumluluk almak için ortaya kaçıyor.O kanat bosalıyor.Alparslan fena değil.Sabri bildiğimiz gibi(allah sabır eylesin hepimize).Emre Çolak defansif anlamda fiziki dezavantajından dolayı kötü,hücum bakımınından fena değil.Gökhan Zan sırıtmadı,ama Servet ile aynı tip oyuncular ikisi yan yana oynarsa çok gol yeriz.Unutmayalım ki Milli takım euro 2008 de yarı final oynarken 8 gol atıp 9 tane yemesine rağmen yarı final oynadı.Ve 5 maçta 9 gol yemisti.Servet bu maç iyi.Serkan kurtulus geldiğinden beri potansiyeli olsa da hata yapmaktan korkuyor.Sorumluluk almıyor.Savunması iyi değil.Erhan bu takımda oynayamaz.Mehmet Güven'in forvet versiyonu,en azından bu sene de birsey çıkmaz.Yani kısaca transferi kapattık diyenlere duyuru.Eğer çok iyi bir orta saha(oyunu iki yönü le oynayabilen),ve öncelikle bir sağ bek(Sabri gibi hızlı ama ayaklarına hakim olup iyi orta açabilen kafasını kullanarak top oynayan biri),ve baros'u yedekleyebilecek bir forvet mutlaka alınmalı.Arda dan bu kosu tempsoyla bırakın İniesta'yı Alex bile olmaz.Onu mutlaka kanatta değerlendirmeliyiz.Çocuğun kafası karısıyor.gerçi orta alan kötü olduğundan içeri katediyor gibime geldi ama yine de kanatta yaptığı çalımları orta saha da bence yapamıyor.

Maç yendiğimiz zaman transfere gerek yok dersiniz, Emre Çolak harika dersiniz, Takım harika dersiniz:

Maç yenildiğimizde bu takımdan bir b.k olmaz, transfer şart, Emre Çolakla bu iş gitmez.

Ya arkadaşlar Rıjkaard geldiğinden beri SABIR SABIR diye bağırıyoruz ama daha lig başlamadan bu lafları duyuyoruz.

katılıyorum daha 3. hazırlık macında boyle konusmaya baslarsanız bu lig bitmez ben daha öncede söyledim benim bu sene bi beklentim yok yeterki alt yapıdan gençler gelsin takım otursun 1 sene hatta 2 sene beklerim beklemeliyizde para harcamayla adam almayla kupa alınsaydı f5 kupa koyacak yer bulamazdı :D

Emre Çolak şu dökülen takımda bişeyler yapmak isteyen tek adam be.Arda bile tek pas yapamadı.Şu maçta Emre Çolak-Alparslan-Gökhan Zan dışında çabalayan adam yok....Sahada ben bunları gördüm.

Geçen sene o kadar rezillik çektik stoper'de sağ bek'te hala transfer yapmıyoruz kafayı yiyecem ya.G.Zan'ı alınca yani bütün herşey halloldu öylemi yani?

Geçen sene o kadar rezillik çektik stoper'de sağ bek'te hala transfer yapmıyoruz kafayı yiyecem ya.G.Zan'ı alınca yani bütün herşey halloldu öylemi yani?

gökhan gayet iyi oynadı şimdiye kadar. servet'ten daha iyiydi diyebilirim.

emre colak en iyi oynayandi.

ya adamlar sabah antrenman yaptılar :D yorgunlardır :D

Bu turnuvada Leverkusen maçının ilk yarısı ile beraber yaşanılan en büyük sorun ileride pas alışverişini yapamamamız. Top sürekli stoperler tarafından bir o tarafa bir bu tarafa gönderiliyor, istenilen yapılamayıncada stoperler uzun toplar ile oyun kurmaya çalışıyor. Servet'in bu tip toplarda genelde başarılı olduğunu söylebiliriz. Başarılı diyede sürekli böyle olacak değil elbette. Pas trafiğinde yaşanan sorunları çözen isim ise genelde Emre Çolak oluyor. Ayrıca paslaşmaların başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için bütün oyuncuların hareketli olması gerekiyor. Şu zamana kadar oynanan maçlarda, pas veren oyuncuların fazla koşu yapmadıklarını, diğer oyuncularında durdukları yerde pas beklediklerini gördük. Yeni bir sistem denendiğini, taktik antremanların çok az yapıldığını, gençlerin denendiğini düşünecek olursak bu sorunların olması gayet normaldir.

Emre colak haric herkez kotu. Mustafa Sarp,Erhan,Sabri berbat otesi. Servet'de kotu. Gokhan Zan hatasiz oynadi. 2.yari 3-4 duzgun degisik ile ceviririz bu maci.

zamanla olmayacak şey değil bunlar bu çocuk daha 18 yaşında.

arda da ilk zamanında kusursuz değildi ve hala da değil, kusursuz futbolcu zaten olmaz.

Tabiki renktaş. Emrede yetenek paçalarından akıyor inşallah bu sene gerekli aşamayı kaydeder ardadan sonra yeni birini daha çıkartmış oluruz.

Hollanda Eurosportunda maca bakiyorum adam RESMEN DALGA geciyor bizimle... yedigimiz golu skandal bir gol olarak yorumladi 2. direkte adamin olmayisi, topa vuranin bom bos durumda olmasi...

Gercekten cok berbat oynuyoruz.. Serkan Kurtulus nediye orta sahanin icinde oynuyor bu adam orta sahanin sag kanadinda yada sag bekte oynayabiliyor..

Sabri desen Serkan ile yer degistirdikten sonra hic savunmaya gelmedi Serdar Eylik bile savunma yapti..Sabri zaten o bölgede hayatta oynayamaz.. Erhan Sentürk daha topla bulusamadi..

Mustafa Sarp ben zaten daha önce dedim adamin ciplak gözle izledim o kadar kötü ki.. Mehmet Güven bile ondan iyi.. adam resmen top ayagina girince soka giriyor dikkat edin vucudu titriyor hep geriye pas yapiyor!

Servet ile Gokhan beraber oynarlarsa cok gol yeriz bu sene butun hava toplarini onlara verdik iki kuleye ragmen!

2. Yari

söyle oynarsak ancak kazaniriz

......Arda(Serdar Eylik)........Baros..............Serdar Eylik(Serkan Calik)

.................Ayhan(Arda).... Emre Colak(Baris)...............

.................Mustafa Sarp yerine Linderoth eger varsa yoksa kalsin bu maclik cunku baska adam yok....

.......A.Erdem.. Servet... Emre G...... ( Asik).... Ugur

Geri
Üst Alt