Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

as oyuncular hazır değil gibii gençler daha etkili valla.

Yalnız Eren fena bi tekme yedi orda :S

bu hazırlık maçları pek ölçü olmaz ama geçen yıldan ne farkı var bu takımın

Dk 83, kötü oynadığımız günü mağlup kapatmak üzereyiz sanırım.

Eren çok iyi topçu

Bu Aydın bu takımda kalır. Uğur da formayı kimselere vermez.

Sonuçda hazırlık maçı bu ve çok şeyler bekleyenler elbette hüsran yaşıyor ama benim için bir emre çolak,bir uğur uçarın kazanımı çok çok öenmli bir maçdan dolayısı ile yeni bir sistem ve kazanılmak istenilen ve bu anlamda başarılı olan bir teknik direktör var onun için takımımız biraz daha çalışma ve gayret ile iyi yerlere gelecekdir.Ayrıca tam olarak as bir kadro oluşturmamız içinde yedekleri iyi analiz etmemiz gerekiyor zira çok uzun bir maraton var önümüzde.

macin adami cikti derdiyok

Ayhan niye hiç oynamadı ? :o

Taraftar gerçekten çok ama çoook iyi

Sonuçda hazırlık maçı bu ve çok şeyler bekleyenler elbette hüsran yaşıyor ama benim için bir emre çolak,bir uğur uçarın kazanımı çok çok öenmli bir maçdan dolayısı ile yeni bir sistem ve kazanılmak istenilen ve bu anlamda başarılı olan bir teknik direktör var onun için takımımız biraz daha çalışma ve gayret ile iyi yerlere gelecekdir.Ayrıca tam olarak as bir kadro oluşturmamız içinde yedekleri iyi analiz etmemiz gerekiyor zira çok uzun bir maraton var önümüzde.

iyi de hafta içi maç var

bu hazırlık maçları pek ölçü olmaz ama geçen yıldan ne farkı var bu takımın

sistemin oturması zaman alacak, sancılı bir süreç, sabrılı olmak lazım demiyor muyduk?

belki sistemin oturması aylar sürecek, belki ilk devrede beklenilen galatasaray hiç olmayacak ama sonuca değecek.

olumsuz ilk sonuçta "cevat güler oley" diye bağıran densizler olacak diye korkuyorum. sana değil bu sözüm, genel olarak söylüyorum yanlış anlama.

Ya beyler bi hazırlık maçıyla takımı yerin dibine sokmayın.Burda önemli olan güzellikleri görebilmektir.Bakın Uğur Uçar bomba gibi,sağ bek sıkıntımız ortadan kalkıyor,Alpaslan gibi bi oyuncuyu takıma adapte ediyoruz,Emre Çolak gibi bi oyuncu kazandık.Yani aşırı derecede takımı eleştirmeye gerek yok hatta bence hiç yok.Takım birlikte oynar adapte olur Rijkaard'da kafasındaki sistemi oturtursa kimse tutamaz bizi.

Benim icin önemli olan Linderoth'un oynamasiyda, oynamadi. Insallah Tobol macinda oynar.

takım berbat ya. korkutuyor.

sistemin oturması zaman alacak, sancılı bir süreç, sabrılı olmak lazım demiyor muyduk?

belki sistemin oturması aylar sürecek, belki ilk devrede beklenilen galatasaray hiç olmayacak ama sonuca değecek.

olumsuz ilk sonuçta "cevat güler oley" diye bağıran densizler olacak diye korkuyorum. sana değil bu sözüm, genel olarak söylüyorum yanlış anlama.

avrupa ligi var hadi lig neyse de. transfer yapıyoruz hazırlık maçlarında göremiyoruz. transferin erken yapılmasının bi esprisi de kalmıyor.

Geri
Üst Alt