Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Bu sistem oturana kadar daha çok yeniliriz belki Uefa'dan eleniriz belki şampiyonluk gider Türkiye kupası gider f5 den 4 yeriz Kasımpaşadan 5 bence buna hazırlıklı olun eger isteginiz Avrupa'da başarı ise bunlar zart diye olmaz kendi adıma konusayım ben hepsini göze aldım sizede tavsiyem bunları göze alın ;)

Fena degildi, belli'ki sonuçu umarsamadik.

Artilar: Arda, Emre Colak, Alparslan, Ugur Ucar

Uyuz oldugum: Eurosport'un Hollandali spikeri (Frank Kramer).

Galatasaray hakkinda maç boyunca hiç bir güzel laf söylemedi.

Neyse, bize stoper lazim. Yoksa Servet - Zan bizi yakacaklar :rolleyes:

Ayrica, Burak Kaplan (Leverkusen) bugün profesyonel olmus. Türkiye U16 için 4 maçi var. Umarim kapariz, ben beyendim.

Aynen. Spiker onlarin oyuncularini övüp durdu, baska da birsey yapmadi.

Ne kadarda önemli bir maç oynamışız.

UEFA yarı finali değilmiydi bu?:rolleyes:

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Atilla, bir kac gündür yorumlarini okuyorum ve senin tek yaptigin sey insanlarini kücük düsürmek. Insanlarin görüslerine saygi duymuyorsun ve kendini göklere cikariyorsun. Iylik getirmez bunlar.

Futbol dinamiklerini dikkate almadan takımının oyuncusunu haddiden fazla yerden yere vuranları ben de yerden yere vururum. Bir görüşe saygı duymam için dayanağı olmalı, tüm değerlendirilecek verileri doğru tartmak lazım ki ondan sonra saygı duyayım. Çünkü burada yapılan adam gibi eleştiriden ziyade takımımı ve oyuncularımı tamamen karamsarlığa yöneltecek ve bittik bizciliğe götüren bir bakış açısı söz konusu. Galatasaray'ın olduğu yerde de bunu kabul etmem. Böyle davranıyorsam tek nedeni vardır: GALATASARAY'ı koşulsuz, şartsız ve başarıdan bağımsız olarak sevmek...

İlk Tobol maçında Keita olmayacak.Kewell da hala hazır değil diyolar,açıkçası korkuyorum Tobol maçından

Lincoln teknik özellikleriyle oturur, ancak fiziksel özellikleriyle sınıfta kalır bu sistemde. bu iki özelliği barındıran tek bir oyuncumuz dahi yok orta sahada.

Gönderin Rijkaard'ı.

Yapma allah aşkına, bugün takımın en iyilerinden biriydi Aydın, bence 25 kişilik kadroda kalması çok olası.

Hocam bırak gözünü seviyim.Aydın'ın bugün yağtığı işi yapacak onlarca adam var bu ülkede.Pas atmayı bilmiyor bu çocuk.Öğrenir mi, daha doğrusu Rijkaard birşey öğretebilir mi zaman gösterecek ama ben umudumu yitirmeye başladım Aydın'dan.

Şöyle yetenekli, böyle yetenekli, geleceğin süperstarı, Arda'dan daha iyi laflarının da gerçekle uzaktan yakından alakası olmadığı bize kafamıza vura vura gösteriyor Aydın.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Futbol dinamiklerini dikkate almadan takımının oyuncusunu haddiden fazla yerden yere vuranları ben de yerden yere vururum. Bir görüşe saygı duymam için dayanağı olmalı, tüm değerlendirilecek verileri doğru tartmak lazım ki ondan sonra saygı duyayım. Çünkü burada yapılan adam gibi eleştiriden ziyade takımımı ve oyuncularımı tamamen karamsarlığa yöneltecek ve bittik bizciliğe götüren bir bakış açısı söz konusu. Galatasaray'ın olduğu yerde de bunu kabul etmem. Böyle davranıyorsam tek nedeni vardır: GALATASARAY'ı koşulsuz, şartsız ve başarıdan bağımsız olarak sevmek...

Belki haklisin, belki'de haksiz'sin, bunlari sen'nen tartisacak degilim. Senin yazdiklarini cogu üye örnek olarak görüyor ve ayni sekilde yorum yapiyor. Bu'da cogu üye'yi rahatsiz edebilir, ki de ediyordur.

aydin mi ?? .. kosmaktan baska ne yapdi ki

Ben yanlış maçı mı izledim? Uğur'la ve Barış'la çok güzel verkaçlara girdi, birkaç tane güzel orta açtı, defansa yardım etti, adam eksiltti, daha ne yapsın? Ha bu girişimleri golle sonuçlanmadı ama yapması gerekenleri gayet güzel yaptı.

Aydın'dan bu gidişle hiçbirşey olmaz.Çok dengesiz guiza gibi boş boş koşuyor anca.!

Ben yanlış maçı mı izledim? Uğur'la ve Barış'la çok güzel verkaçlara girdi, birkaç tane güzel orta açtı, defansa yardım etti, adam eksiltti, daha ne yapsın? Ha bu girişimleri golle sonuçlanmadı ama yapması gerekenleri gayet güzel yaptı.

Ben'de Aydin'i bügün begendim. Yaser'i gecen maclara göre etkisiz buldum.

Bu sistem oturana kadar daha çok yeniliriz belki Uefa'dan eleniriz belki şampiyonluk gider Türkiye kupası gider f5 den 4 yeriz Kasımpaşadan 5 bence buna hazırlıklı olun eger isteginiz Avrupa'da başarı ise bunlar zart diye olmaz kendi adıma konusayım ben hepsini göze aldım sizede tavsiyem bunları göze alın ;)

katılıyorum, bunları göze almak lazım.

böye bir durumda "cevat güler oley!" diye bağırabilecek densizlere aldanmamak gerek.

sabırs, sabır, sabır, ... ne kadar çabuk unuttu bunu bazıları. :)

Aydın bugün birşeyler yapma uğraşındaydı ki bu da beni çok sevindirdi.

Hala kiralanmasından yanayım fakat bu hırsını devam ettirirse beni yanıltabilir.

Geri
Üst Alt