Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

haftaya tobolda çözülür herşey sıkmayın canınızı 4-5 tane atar geliriz

as kadroyla bunlara nefes aldirmzdik,o yuzden gerginlik yok rahat olun arkdaslar :D

Öncelikle hoşgeldiniz Ahmet bey, umarım daimi olursunuz aramızda.

Ancak pek uygun bir konuya, uygun zamanda ilk mesaj olmadı sanırım bu. :)

Teşşekküerler,pek hoş bulmadık sanki herkes biraz agresif.

cok buyuk bir otorite gibi konusmussun ama bugunku mactaki kadro da genclere yonelik ve surekli degisiklikler iceriyordu.as takimla oynamadik yani 6-7 eksikle oynadik ilk 11 den en az ...

bu kadronun bu sisteme ne zaman alisacagini tam takim oynadigimiz zaman karar verebiliriz sayin otorite :D

Öyle otoriter bir giriş yaptıysan kusura bakmayın ama öyle bir niyetim yoktu,sadece gördüklerimi anlatmak istemiştim.

Dediklerin dogru eksikler çoktu ama genel olarak gözüme çarpan şey herkes bişeyler yapmak istiyordu ama ne yapacaklarını tam olarak kavrayamamış gibiydiler.

Sende artık bize karşı soyadının hakkını verip hoşgörürsün.

tamam arkadaşlar geçti bitti. Artık Tobola bakıcaz ama bu takıma bir ortasaha ve defans şart forvete gerek yok ama ben bir konuda çok iddiaalıyım Nonda Baros kadar kalıtelı bir forvettir Barosun Nondadan tek + yönü sürati başka + yönü varsa ve söylerseniz yanıldıgımı kabul edicem

Lincoln gibi pozisyon hazırlıyan biri olmadıkça Baros "0" maalesef
Futbol bilgine hayranım.Şakamısın sen abisi :mad:

Ne istiyorsun Baros'tan..Hazırlık maçı olum bu hazırlık:mad:Birşeymi yaptı sana ne istiyorsun adamdan.Acayip kuyruk acısı olmuş nedir bu Baros düşmanlığı her fırsatda ağırca eleştiri yapıyorsunuz.Arda'da iyi değildi bugün ona nediyeceksin.Kaptanlığı ve 10 numarayı aldı Lincoln'süz sıfırmı mı diyeceksin.Saçma saçma konuşma sinir etme insanı 2 dir zor tutuyorum kendimi ceza yememek için:mad::mad:

Uğur-H.Balta-Servet-Alpaslan

Alpaslan çok sağlam geliyor.

Uğur'u zaten biliyoruz. Tekrar şanssızlık yaşayıp bizi Sabri ile bırakmamasını umuyorum.

Önlerinde bir Topal şu takımı büyük oranda toparlar.

Bence tek bir mevki kalıyor, o da sağ iç. Hem yaratıcı hem fiziği üst düzey biri lazım.

Bu hazırlık maçları üretkenlik olayına pek takılmayın.

Geçen sezonda hazırlık maçlarında yedekler oynuyordu; atak yapamıyorduk.

Lig başladı çoğu maç(iddaaçılaarın tabiri ile) üst bitmeye başladı.

Özellikle Kewell çok büyük hareketliliik getirir ofansa.

4-3-3 dizilişinde Arda sol açık oynayamaz gibi.

Pek fazla içeri kat etmiyor. Sağ taraftan gelen toplarda arka direkte bitmesi gerekirken ceza sahası dışında bekliyor.

Sol içte daha faydalı olucak görüntüsü var.

Uğur,Alpaslan,,E.Çolak,Yaser umut verdi.

Kimler oynadı arkadaşlar maçta izleyemedim de bir kadroyu yazabilirmisiniz size zahmet

Teşşekküerler,pek hoş bulmadık sanki herkes biraz agresif.

Öyle otoriter bir giriş yaptıysan kusura bakmayın ama öyle bir niyetim yoktu,sadece gördüklerimi anlatmak istemiştim.

Dediklerin dogru eksikler çoktu ama genel olarak gözüme çarpan şey herkes bişeyler yapmak istiyordu ama ne yapacaklarını tam olarak kavrayamamış gibiydiler.

Sende artık bize karşı soyadının hakkını verip hoşgörürsün.

estagfirullah ;)

gencler iste daha tecrubelenmeleri lazim,bir Ayhan,bir Baros,bir Kewell cok iyi bilir ne yapacaklarini , oyle dusunuyorum.

Su forumda acin bütün mac topiclerini ilk sayfalarda "teknik direktöre oley cekeriz",orta sayfalarda "ikinci yari düzeltir aslan hocamiz deriz"" sonlara dogru "sapitti ama bu hocada yaa"" deriz dahada ilerleyen sayfalarda, !!ehh bu kadarida pes ben bile t.d olsam yenerdik bugün!!deriz ve bu her macta böyle devam eder.Yazik.

haftaya tobolda çözülür herşey sıkmayın canınızı 4-5 tane atar geliriz

Bu maçtaki oyun sonrası oluşan bi fikir değil bu yanlış anlamayın ama son dönemde en kolay takımlara bile deplasmanda 4-5 atamadık. Bu sefer de atamayız ama galibiyetle döneriz büyük ihtimal.

tamam arkadaşlar geçti bitti. Artık Tobola bakıcaz ama bu takıma bir ortasaha ve defans şart forvete gerek yok ama ben bir konuda çok iddiaalıyım Nonda Baros kadar kalıtelı bir forvettir Barosun Nondadan tek + yönü sürati başka + yönü varsa ve söylerseniz yanıldıgımı kabul edicem

Kariyer

Kimler oynadı arkadaşlar maçta izleyemedim de bir kadroyu yazabilirmisiniz size zahmet

Ilk yari

Galatasaray

Orkun Uşak, Serkan Kurtuluş, Gökhan Zan, Servet Çetin, Alparslan Erdem, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Serdar Eylik, Arda Turan, Erhan Şentürk

Ikinci yari girenler

Aykut

Ugur Ucar

Emre Asik

Emre Gungör

Hakan Balta

Yaser

Baris

Aydin

Baros

Volkan

Mehmet Güven

Kimisi Ugur'u begenmez, futboldan anlamiyorsun denir. Kimisi Aydin'i begenir sen futboldan anlamiyorsun. Kimisi Aydin'i begenmez kücük Hakan olur. Unutmayin ki yorumlari yapanlar, yani biz, insaniz. Görüslerimiz farkli olabilir. Herkesin ayni futbolcu'yu begenecek diye bir kural yok bildigim kadariyla.
Herkezin aynı futbolcuyu beğenecek diye bir kural elbette yok ama hiçkimseninde tuttuğu takımın oyuncusunu nedensizce ve iyi oynamasına rağmen eleştirmeyede hakkıda yok.

Futbol bilgine hayranım.Şakamısın sen abisi :mad:

Ne istiyorsun Baros'tan..Hazırlık maçı olum bu hazırlık:mad:Birşeymi yaptı sana ne istiyorsun adamdan.Acayip kuyruk acısı olmuş nedir bu Baros düşmanlığı her fırsatda ağırca eleştiri yapıyorsunuz.Arda'da iyi değildi bugün ona nediyeceksin.Kaptanlığı ve 10 numarayı aldı Lincoln'süz sıfırmı mı diyeceksin.Saçma saçma konuşma sinir etme insanı 2 dir zor tutuyorum kendimi ceza yememek için:mad::mad:

Ben Barosu çok seviyorum Baros çok iyi bir futbolcu ama Baros tek forvette Lincoln gibi bir hazırlayıcı çift forvette Nonda gibi bir partneri olmadıktan sonra "0" ben onu anlatmaya çalışıyorum

Bugün çok kötüydük. Ama daha yolun başındayız. Rijkaard'a güveniyoruz. Takımı toparlayıp, kısa zaman içerisinde hazır hale getirecektir. Ne yazık ki aramızdaki bazı arkadaşlar yargısız infaz yapıp şimdiden isyan bayraklarını çekmişler. Hepimiz Rijkaard'a sabır göstermeliyiz. Rijkaard bu takımı adam edecektir..

Nonda ile Baros'u nasıl kıyaslarsın renktaş :eek: gerçekten şok oldum ya bu konuştuğumuz geçen seneki Nonda ve Baros değil mi ?

İnanamıyorum yemin ediyorum inanamıyorum Nonda hiç kılını bile kıpırdatmadı renktaş geçen sene ayrıca Nonda inanılmaz yavaş tamam Nondada kötü futbolcu değil ama Barosla kıyaslamak gerçekten çok büyük hakaret olur Gol Kralına

Ilk yari

Galatasaray

Orkun Uşak, Serkan Kurtuluş, Gökhan Zan, Servet Çetin, Alparslan Erdem, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Serdar Eylik, Arda Turan, Erhan Şentürk

Ikinci yari girenler

Aykut

Ugur Ucar

Emre Asik

Emre Gungör

Hakan Balta

Yaser

Baris

Aydin

Baros

Volkan

Mehmet Güven

İyide hep yedek oyuncularla çıkmışız yav nedir bazıları bu kadar telaş yapmış anlamadım :) şuna bakarmısınız Yaser Volkan Mehmet Güven Aykut Erhan Orkun bunlar oynama ihtimali çok çok zayıf olan oyuncular Erhan genç belki o rotasyonda kullanılabilir

Kötü oynadık ama tabii ki olacak böyle şeyler Servet bu gün gerçekten kötüydü ama takım kendini düzeltecektir as takımla birlikte..

Geri
Üst Alt