Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

ilk kupa gitti sağlık olsun ama maçın hakkı beraberlikti

kimsenin kimseyi konuşmasında bir anlam yok takım halinde kötüydük...uğur da kötüydü,yaser de kötüydü,baros kötüydü herkes ortalamanın altındaydı...ama 1 hazırlık maçı ile değerlendirme yapılmaz o ayrı

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

peki 2 sezon önceki şampiyonlugun başmimarı Nondayı niye 1 sezon için yerin dibine sokuyoruz ben onu anlamdım?Nondaya belki içimde özel sevgi oldugu için çok savunuyorum Nondayı gol attıktan sonra armamızı içtenlikle öpmesi,her sene Afrikalı fakir çocuklar için yardım yapması,Kewella birlikte en beyefendi oyuncumuz olması beni çok etkiledi adam açıklamasında Galatasaray taraftarını hayal kırıklıgına ugrattıgım için üzgünüm diyor adam bizi çok seviyor küfür edicegimize su adamada biraz destek verelim diyorum ben

Bizim desteklerimizle koşacaksa dünden hazırız ama bu adamda fizik kalmamış görünüş itibariyle mücadele yok koşma yok olduğu yerde çok iyi adam geçiyor

bazen beklenmedik şutlarda vuruyor ama yetersiz forvette bütün yük barosta kalıyor o adamın ben savunmadan forvete koşup pozisyon aradığını biliyorum yaw Nonda'da yapmalı bunu ayrıca benim bildiğim afrika kökenli oyuncular çevik olur koşar ciğerleri vardır ama bizim Nonda'nın midesinde taş var sanki

iyi de hafta içi maç var

Ölçüt değil,reijkard işi sıkı tutar merak etmeyin.Galatasaray ikinci bir trömsö yaşamaz,heleki reijkard gibi bir teknik direktörle..

Daha iyi olacağız.Hem reijkard geldiğinde herkez ne demişdi?

Sabırlı olacaz,itimat gösterip kimseyi sıkboğaz etmeyeceğiz..

Bu laflarımızı unutmayalım ve bir hazılık maçını 1-0 kaybettik diye karamsar davranmayalım..

Yok arkadaş bu taraftar Rijkaard'a sabır falan göstermez.Hazırlık maçı bu be,abartmayın.

E ne anlamda konuştun?Adamın mevkiisi defans napsın forvette mi beklesin?Ne anlamda konuşalım yani?Adam mükemmel oynuyor işte.Gidiyor orta da açıyor,hepside isabetli dağa taşa atmıyor.

hahahahaha

Kac tane pas hatasi yapti, kac tane isabetsiz orta yapti.

Neyse senin dedigin gibi olsun.

Arkadaslar üzülmeyin Leverkusen neredeyse as kadro ile mücadele etti bir tek Rolfes yoktu galiba, Adler bile kaledeydi...

Bizde ise Kewell, Keita, Linderoth, Mehmet Topal, Ayhan, Leo Franco, Arda 2. yari, Nonda yoktu.. zaten Leverkusen ilk oyuncu degisikligini 70de yapti biz neredeyse 2. yari her on 10 dakida bir oyuncu degistirdik.. Hem 2. yari verkusenden iyi oynadigimizi düsünüyorum.. sadece fazla pozisyon üretemedik

kimsenin kimseyi konuşmasında bir anlam yok takım halinde kötüydük...uğur da kötüydü,yaser de kötüydü,baros kötüydü herkes ortalamanın altındaydı...ama 1 hazırlık maçı ile değerlendirme yapılmaz o ayrı

Aynen senin gibi düsünüyorum renktas.

Uğur, Alpi, Emre Çolak, Barış ve Aydın gayet iyiydi bugün, pozisyon yaratamadık hiç yoksa onun dışında çok kötü oynamadık bir hazırlık maçına göre.

Yalnız Mustafa Sarp'tan ancak Mehmet Güven'in yedeği olur. Kim istedi de aldık şaşkınım valla.

Uğur yavaş yavaş eski günlerine dönüyor, herkesin korkusun ikili pozisyonlarda çekinerek oynamasıydı, bugün gördük ki hiçbir korkusu kalmamış.

Barış da eski Barış oldu bugün, geçen maçlarda çok kötüydü, baya düzelmiş.

Aydın'ı da çok beğendim, böyle devam etsin baya zaman alır bence.

Hücum organizasyonlarında çalışmamız gerektiği ortada.Ancak ortada olan başka birşeyde Kewell - Keita - Baros ilerisi üçlüsü bir dakika bile beraber oynamadı.Lütfen sakin olalım. Takım topa sahip olmayı öğrendi , şimdi o topu kullanmasını öğreniyor, hücum hattıda oturacaktır.

Bebek gibi laf koymalar. Neyse, ben özür dilerim sizden.

abicim leverkusene almanyada 1-0 kaybettik:)

millete bak sanki elendik sampiyonlar ligine giremedik

zuhahahahaha

fenerli yapsa ok de:) bunlari yazaanlar sabir saabir diyenler degildir insallah:)

İyi bir hazırlık maçı oldu...

Geri
Üst Alt