Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

arkadaşlar maçı izliyemiyorum da burdaki yorumlara şaşırdım neye inanalım. geçen sene sövülen yaserin şimdi baroşun yedeği olabileceğine mi, geçen sene metiyeler yağdırılan ayhana tiğye alınmasına mı, kleve maçında beğendiğim emre çolak ın -golü atana kadarki zamana kadar- daha zamana ihtiyacı var gibi yorumlara mı??

yardım lütfen!!!

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Servet cok pas hatasi yapti..Gökhan Zan daha hazir gözüktü.

Daha rahatti..Bu sene Emre Colak´i kazandigimiz icin cok mutluyum..

Bu genc yasta formayi kapacak..Rijkaard bu cocugu oynatir..

Demedi demeyin..Fener,Barcelona,Tobol ayrimi yapmaz.Güvenir oynatir...

Helal olsun Emre...Ama pas trafiginde aksakliklar var suan itibariyle...

Pas trafiginin daha akici olmasi gerekiyor

bülent uygun ne diodu 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz :D

bu gidişle daha neler yicekler :)

Arkadaşlar hani çıkan oyuncular hiç antrenman yapmamış gibi konuşmayalım. Bence Rijkaard yeterli olduklarını gördü ve o yüzden çıkardı. Yerine asıl görmek istediklerini koydu...

evet dogru ... ama emre colak 10 numara alsin yada emre colak gözum kapali oynatirim demek sacma olur ... bu kadar kolay mi ??

Çok üst düzey maçlarda başlangıç olarak çok zorlanır. Çünkü fiziksel seviyesini yükseltmesi gerekiyor. Bu da biraz yaşıyla alakalı. Malum daha 18 yaşında bir çocuk. 3-4 yıl daha anatomik olarak büyüyecek, güçlenecek ve esktra güçlenmiş kaslar edinecek. Ama önümüzdeki yıl rotasyonda muhakkak yer alacaktır. Yoksa Arda'lı, Topal'lı, Linderoth'lu, Ayhan'lı bir orta sahada şu an için erken. Çünkü bu oyuncuların arasında Arda'yı yedekleyebilecek adamdır. Arda'yı kenara alamayacağımıza göre Emre Çolak gözü kapalı ilk 11 oynar sürekli demek mantıklı olmaz. Kesinlikle şanslar bulacaktır yorumu doğrudur.

Aghahowa Shaktar ile ilk maçında gol attı.

Bence Emre kulübeden gelip bayağı şans bulur bu sezon.. Kupa maçlarında da ilk 11 oynar. Seneye de ilk 11'e yerleşir tümüyle. Ayhan hala çok iyi onu kesmeyebilir Rijkaard.

Batuhan Turan arkadasim bilmiyorum hangi maca bakiyorsun, ama 3 mactirda en sakin ve pas isabet yuzdesi en yuksek oyuncu bence Mustafa Sarp. Hee ilk 11 i haketmiyor diyorsan bile birak yedekte kalsin.

ilk mactaki rakip yoruma gerek yok

ikinci mactaki rakip afrika sampiyonlar klubler kupasi sampiyonu olmasina ragmen cogu milli oyunculari milli takimda olmalari ile o kadar guclu bir rakip olarak cikmadi ortaya.

bu mactaki rakip ise hucumda daha cok cogaliyor bu nedenle bence Sarp yuksek tempoya ayak uyduramiyor pas yuzdesine fazla birsey demiyorum, ama bana guvenilir bir goruntu vermedi henuz.

volkani gondersinler alparslan yeter hakanla beraber topu bile durduramiyor

ikinci yarı başlamak üzere, ilk yarı kalede kim vardı.? Aykut kalede..

arkadaşlar maçı izliyemiyorum da burdaki yorumlara şaşırdım neye inanalım. geçen sene sövülen yaserin şimdi baroşun yedeği olabileceğine mi, geçen sene metiyeler yağdırılan ayhana tiğye alınmasına mı, kleve maçında beğendiğim emre çolak ın -golü atana kadarki zamana kadar- daha zamana ihtiyacı var gibi yorumlara mı??

yardım lütfen!!!

maç eurosport2 de ama tvde şifre var netten izleyebilirsin

Yaser çok iyi

Ayhan çok iyi

Emre Çolak 30da girdi 40larda bişeydi gol attı

Bence Emre kulübeden gelip bayağı şans bulur bu sezon.. Kupa maçlarında da ilk 11 oynar. Seneye de ilk 11'e yerleşir tümüyle. Ayhan hala çok iyi onu kesmeyebilir Rijkaard.

katiliyorum, Emre ilk yari baya bir oynama bir oynama sansi bulur bence, cogu sonradan oyuna girmek olsa bile gosterdigi performansa ve galatasarayimizin oynadigi skora gore daha fazla sans bulacagi kesin gibi gozukuyor.

volkan Yaman - Alparslan

Çok şükür yarabbim

Ayhan'da gördüğüm şuydu. Normalde ekseni etrafında döner, ayağında çok top geveler vs bilirsiniz. Oynadığı süre içerisinde bu tür muhabbetlere girmedi. Hızlı ve seri paslar içine girdi. Sonuçta Rijkaard oyunu hızlandıracak, hızlı pasa ve çabuk atağa çıkmaya dayalı bir çalışma içerisinde. Oyuncular da buna göre oynamalılar.

alparslan girmis

Ah be Serdar'ım bi dahakine işalla

Geri
Üst Alt