Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Emrenin golü akıl doluydu ve gerçekten ileriki yıllar için bizim istediğimiz bir 10 numara oyuncusu olabilcek kapasitede.Sanırım reijkard emre için ciddi bir plan kurdu bu sezon,bakalım inşallah çok özlediğimiz 10 numara emre ile gelir bu yıl.

Maç genelde gençleri görmek ve adaptasyon sürecini azaltmaya yönelik bir maç gibi geldi bana.Elbetteki taktik varyasyonlar tekrar edildi ancak gençler yine önplanda ve iyi bir performans verdiler..

Ben ilerisi için umutluyum.Bu takıma yabancı oyuncularda katılınca asıl oyunumuzu oynayacağımızı düşünüyorum.Unutulan yaser yıldız bu yıl parlayacak gibi görünüyor,yaseri 2.ligden beri takip ederim potansiyeli olan bir oyuncu ve bence sol açıkda güzel işler çıkarır görüntüsü verdi buda tamamiyle reijkardın bir eseridir.Şu noktada bir geçen sezonki hazırlık dönemine birde bu yılki döneme bakıyorum gerçekten dağlar kadar fark var.Ayrıca genç yeteneklere çok imkan verilmesi ve ısrarcı olunması bize umut verdi.Aynı şekilde genç yeteneklerin özverili ve istekli futboluda göz doldurdu.

Biraz daha sabırlı olunur ise reijkard aklındaki futbol mantalitesini sahaya yansıtacakdır tam anlamı ile.Burdan özellikle güzel bir ortam yaratıp reijkard gibi bir teknik adamı takıma kazandıran,yerinde transferler edip kangren olan lincolnü takımdan uzaklaştırarak hiyerarşiyi bozmayan yönetimede çok teşekkür ediyorum,en güzel adımları attılar bu yıl ve hatalarını gördüler.Gelecek için biz taraftarlara umut verdiler...

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

maçta sadece Yaser - Emre Çolak - Serdar Eyilik bu 3 adam bariz iyiydiler.

Özellikle Emre Çolak kesinlikle her maç yedek olsa bile son 20 -30 dk şans verilecek değerde bir oyuncu. Arda kadar ayağına hakim. Eğer kendini harcamazsa iş var yani.

Serdar Eyilik ve Yaser de birçok maçta şans bulursa hiç şaşırmam Yaser i çok beğendim

2. yarı kaleciye top dahi değmedi :) bu takım Leverkusen e 3 tane salladı demek ki bizim takım iyi yolda Ofansif olarak da oturtursak takımı sorun yok.

emre çolak cok daha iyi olacak yeni yıldızımız allah nazarlardan saklasın yavrucagımı tosunum o benim :)

İşin ilginç yani.

Gençlerin , tecrübeli çoğu futbolcudan daha sakin daha ayağa oynayan bir yapıya sahip olması. Kendilerine çok güveniyorlar. Top almaktan kaçınmıyorlar.

Muhtemel Tobol maçı kadrosu ;

--------Leo---

Uğur--Burayı çözemedim-Servet-H.Balta-

------------M.Topal-----------

----Ayhan------------Emre Çolak--

H.Kewell-----------------------Arda

---------------Baros---------------

İkincisi; LINDEROTH NEREDE !!

Gençler iyi hazırlanıyor yeni Arda lar görebiliriz.

Bence Hakan Balta orta saha'da Alparslan'da sol bek oynarsa süper olur.!

--------Leo---

Kewell oynamaz herhalde, gec katildi.

emre çolak cok daha iyi olacak yeni yıldızımız allah nazarlardan saklasın yavrucagımı tosunum o benim :)

Aman abi ''tosun'' mosun istemez.Malum tosuna çubuk vermisler giyeyim demis.

--------Leo---

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum:confused:

ya kalecilerimize is bile dusmedi bee.

bu herifler daha 2 gun önce leverkusene 2-3 gol atmislardi.

top göstermedik adamlara top.

daha cok pozisyon bulduk mu tamamdir...

Yıldızlarımız da tam hazır olunca çok güzel günler bizleri bekliyor inşallah.

Emre Çolak'a nazar değmesin bu çocukta çok iş var, bu sezon birçok maçta forma giyecektir, Rijkaard'ın böyle bir yeteneği göz ardı edeceğini sanmam ama Emre'den dahada önemli olan konu bence şudur : Uğur gümbür gümbür geliyor, kısa bir süre tam performansla oynar Allah kazadan beladan sakatlıktan korusun :)

Ayrıca şu ana kadar görünen o ki bu sezon Alparslan ve Yaser'de baya bir dakika alır , azar azar olsada Serdar'da A takıma monte olur. Gençlerimizin bu performansını gördükçe Galatasaraylı olmaktan bir kez daha gurur duydum.

e

m

r

e

c

o

l

a

k

:D

İşin ilginç yani.

Gençlerin , tecrübeli çoğu futbolcudan daha sakin daha ayağa oynayan bir yapıya sahip olması. Kendilerine çok güveniyorlar. Top almaktan kaçınmıyorlar.

evet, özellikle Emre ve Alparslan muthis yapiyor bunu.

Belli ki Rijkaardin dedigini yapiyorlar...

Emre Çolak ve Serdar yüzde yüz kalacaklardır A takımda. Erhan Şentürk'de eğer forvet alınmazsa takımda durur. Özgürcan girdikten sonra güzel oynadı. Hızlanmış, topla oynama özelliğini geliştirmiş. Bana kalırsa Murat Akça'da takımda durmalı. Yahu çoğu gencimiz formda. Rijkaard'ın seçimi zor.

Bunun dışında Yaser inanılmaz bir gelişim gösteriyor. Çok kuvvetli, çok hızlı, çok çalışkan. Liverpool'daki Kuyt'a benziyor bu kamp döneminde. Çok çok faydalı olacaktır bu sene. Baros bildiğimiz gibi. Özlemişim onu sahada görmeyi. Keza Arda. Sonunda kaptan da oldu. Bir eksiği falan yok bunların. Barış çok çalışmasına rağmen hala etkisiz oynuyor. Alpaslan Hakan Balta'nın yedeği olacaktır. Hatta Hakan Balta'yı stopere bile itebilir ve kendisi solbeke geçer.

Mehmet Güven girdikten sonra gayet iyiydi. Bir tane kötü pas hatası yaptı ama o kadar olur. Uğur canavar gibi. Sabri, Serkan kesemez onu. Güzel bir ikinci yarıydı. Emre'nin yükselişine, Serdar'ın parlamasına şahit olmak çok keyifli.

Neeskens'in aktifliği, Rijkaard'ın sürekli uyarılar yapması göze hoş gelen detaylar. Bu iki büyük kariyerin kenarda oturduğunu görmek bile çok çok keyifli.

Takımın oyunun oturması biraz zaman alacaktır. Sabredin lütfen.

topla oynama oranlarını merak ediyorum.

Gençler iyi yolda Emre Çolak ayrı bir yolda ama:D

Geri
Üst Alt