Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

emre çolakı, ibb ye versek 1 sene kiralık abdullah avcı onu zaten tanıyor belki ardanın manisadan döndüğü gibi döner.bu orta sahada 5 - 10 dakika süre almasındansa kiralık olarak gidip fiziğini ve oyununu daha çok geliştirmesini isterim (tabiiki şahsen) :)

Elinde Rijkaard ve Neeskens olacak ve pişirsin diye Avcı'ya yollayacaksın. :) Bence Emre şans bulacaktır. Banko olmayacaktır ama onu muhakkak değerlendireceklerdir. Rotasyonda sık sık yer bulacaktır. Güçlenmek mi? Onu da Roca Puyol abi halleder.

Gerçekten büyük potansiyel taşıyan ve şimdiden potansiyelini güzel bir şekilde göstermiş bir oyuncunun Rijkaard-Neeskens elinde pişmesini isterim.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Aslında şöyle birşey yaparsak kaç adet gencimizin takımda kalabileceğini hesaplamış oluruz kadromuz tahminen 25 kişi olacaktır indirilmiş haliyle

Kale : Leo Franco , Orkun Uşak , Fırat

Defans : Uğur Uçar ,Servet , Gökhan Zan, Emre Güngör , Emre Aşık , Hakan Balta , Alparslan Erdem

Orta Saha : Arda Turan, Ayhan Akman , Mehmet Topal , Linderoth , Barış Özbek , Mustafa Sarp , Serkan Kurtuluş , Sabri Sarıoğlu

Forvet : Baros , Yaser , Nonda , Keita , Kewell

23 kişi yapıyo kadro bu durumda 2 ve ya 3 oyuncu alınır kadroya gençlerden burada yazanlardan gönderilmesi durumunda yerine gençler alınabilir yine

Volkan Yaman'ın olmayacağını düşündüğüm için yazmadım.

Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmayın aklıma direk gelenleri yazdım (:

güzel bir maç oldu. emre çolak yıldızlaştı..

unutmayın daha topalımız var........

kafamda şu soru var defansın ortasında çok adam yok mu:

EMREA. , EMRE G. , SERVET , ZAN , MURAT , SEMİH

Elinde Rijkaard ve Neeskens olacak ve pişirsin diye Avcı'ya yollayacaksın. :) Bence Emre şans bulacaktır. Banko olmayacaktır ama onu muhakkak değerlendireceklerdir. Rotasyonda sık sık yer bulacaktır. Güçlenmek mi? Onu da Roca Puyol abi halleder.

Gerçekten büyük potansiyel taşıyan ve şimdiden potansiyelini güzel bir şekilde göstermiş bir oyuncunun Rijkaard-Neeskens elinde pişmesini isterim.

Rijkaard-Neeskens konusunda yüzde yüz haklısın.ben abdullah avcı için bizim altyapımızda çalışmış olması bakımından iyi olur diye düşünüyorum.diğer düşüncem ise direk oynaması yönünde.yoksa tabiki zorlayacaktır.

100 % (yakin topla oynama ) cok pas yaptik. :)

Dikine etkili paslar geldi mi tamamdir :)

_______________leo____

ugur_____gökan____servet_____h.balta

_____________topal_______

_______ayhan_______arda____

keita_______________________kewell__

___________baros________

bu seneki muhtemel kadromuz

Atilla abiye katılıyorum Barcelona Messiyi kiraladımı yada Xaviyi yada İniestayı hayır kendi takımı içinde sık sık şans veriyorlar ve bu oyuncuların gelişmesini saglıyorlar Bojan Krkicide kiraya vermiyorlar tekliflere ragmen neden? kendileri pişiriyorlar ve 1 yıldız daha kazanıcaklar.

abartmayalım. Şuan Türkiyede Hakanı kesebilicek bir yerli solbek yok 1 yada2 sene sonra belki Balta bu takımın bankolarından biridir
Alparslan çok iyi bindirmeler yapıyor.Hakanı busene stoperdede kullanabiliriz.Ama ben kesinlikle Alparslan'ın sol beke yerleşeceğini düşünüyorum yerleşmelide..Daha etkili kanat atakları gerçekleştiriyoruz..Rijkaard'ın hücumcu bekleri sever;)..

Maçın adamı bana göre Yaser'di.Onun dışında Emre gelişimine devam etsin.Bu formayı kesin alacaktır. Ve Mehmet Güven...Eğer kalırsa şaşırtıcı derecede farklı bir kimliğe bürünebileceğini düşünüyorum.Bunun sinyallerini veriyor.

Alparslan çok iyi bindirmeler yapıyor.Hakanı busene stoperdede kullanabiliriz.Ama ben kesinlikle Alparslan'ın sol beke yerleşeceğini düşünüyorum yerleşmelide..Daha etkili kanat atakları gerçekleştiriyoruz..Rijkaard'ın hücumcu bekleri sever;)..

Geride de cok iyi isler yapti bugun Alparslan.

Ataga ciktigi zaman cabuk geri dönmesini de biliyor.

Böylece geri dönerken 2-3 kez top da kapti bugün..

abi bu takimda mehmet guven kadar guzel pas dagitan baska biri yok.

ama maalesef bircok eksigi var.

fizik yok

cok agir

gol atamiyor

ikili mucadele diye birsey yok

cok faul yapiyor

inanin ki bir baris yerine mehmeti gormek isterim cunku bizim yetistirdigimiz evladimiz.

ama kendini gelistirmiyor iste

Aslında şöyle birşey yaparsak kaç adet gencimizin takımda kalabileceğini hesaplamış oluruz kadromuz tahminen 25 kişi olacaktır indirilmiş haliyle

Defans : Uğur Uçar ,Servet , Gökhan Zan, Emre Güngör , Emre Aşık , Hakan Balta , Alparslan Erdem

Orta Saha : Arda Turan, Ayhan Akman , Mehmet Topal , Linderoth , Barış Özbek , Mustafa Sarp , Serkan Kurtuluş , Sabri Sarıoğlu

Forvet : Baros , Yaser , Nonda , Keita , Kewell

23 kişi yapıyo kadro bu durumda 2 ve ya 3 oyuncu alınır kadroya gençlerden burada yazanlardan gönderilmesi durumunda yerine gençler alınabilir yine

Volkan Yaman'ın olmayacağını düşündüğüm için yazmadım.

Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmayın aklıma direk gelenleri yazdım (:

AYDIN , SERKAN ÇALIK , M.GÜVEN

ayrıca ben kadronun gençler hariç 26 falan olacağını sanıyorum çünkü malum geçen yıl çoğu maça 18 çıkamadık.....

arkadaslar bu Serkan Çalık iyilesmemişmiydi? Serkandan haberi olan var mı?

Maçın adamı bana göre Yaser'di.Onun dışında Emre gelişimine devam etsin.Bu formayı kesin alacaktır. Ve Mehmet Güven...Eğer kalırsa şaşırtıcı derecede farklı bir kimliğe bürünebileceğini düşünüyorum.Bunun sinyallerini veriyor.

Mustafa Bey, genelde olumlu yorumlarda bulunuyoruz. Gençlerden umutluyuz. Bunun en büyük sebebi gerçekten sıkı ve iyi çalışmışlar. Ama daha da önemli sebebi Rijkaard'ın hepsine adaletli olması ve bunu belli etmesi. Gençler baktı ki ben kendimi gösterirsem bu adam beni A takıma alacak, daha disiplinli ve yerinde oynamaya çalıştılar. Öte yandan takımın antrenman sisteminin başarısına bağlıyorum bunu. Misal Yaser Yıldız'daki garip değişimin altında muhakkak teknik yönetimin imzası vardır. Emre Çolak zaten yetenekli bir çocuk ama hazırlık maçlarında ısrarla yer buluyor ve sürekli iyi işler yapıyor.

Sonuç itibariyle sürekli söylediğimiz şeye geliyoruz. Biz en büyük transferimizi Rijkaard ve ekibi ile yaptık. Takımı yeni bir anlayış ve farklı bir antrenman sistemi ile çalıştırıyorlar. Neticesinde geçen yıl abilerinin oynadığı futboldan daha fazla ayağa pas ve seri pasları buldular şimdiden. Kısa ve öz sahadaki oyun sistemine bakmak yeterli. Arda'nın bir kaç çalım atıp ısrarla çalıma devam etmesi bize şu maçta garip gelmişse, nedeni ortadadır. Bu sistemde imzası olanlar ve futbolcuları buna göre şekilleyenler de ortadadır. Hücuma yönelik olarak daha hızlı ve yaratıcı olduğumuzda, Galatasaray maçlarının çok ama çok zevkli olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Ümidim her geçen gün artıyor. Rijkaard ve ekibi bu çalışma sistemi, temposu ve şeklini sürdürdükleri ve adalet dağıttıkları sürece istenen futbolun gerçekleşme ihtimali artacaktır.

Ve Mehmet Güven...Eğer kalırsa şaşırtıcı derecede farklı bir kimliğe bürünebileceğini düşünüyorum.Bunun sinyallerini veriyor.

Ne gördün ki bugun Mehmet Güven de?

Mehmetin cok yetenekli oyuncu oldugunu söyliyor TD`lerden Futbolcu arkadaslarina kadar herkes, malesef daha bir patlama yapamadi Mehmet.

ultrAslan foruma yazıyı koydum buraya da koyayım.

Özgürcan:Ne kadar sonra da girse başarılıydı bana göre kanat adamlarıyla anlaşmalar falan iyiydi.İyi yedek olur.

Emre Çolak:Ne kadar golü kaleci hatası olsa da oradan şutu çekmesi çok hoşuma gitti.Başarılı ya kalır ya da Sivas veya Kayseri gibi Anadolu’nun üst seviye klüblerine gider.

Mehmet Güven:Herkes kötü diyor ama nedense ben gizli bir sempati besliyorum şu adama.Bence ne iyi ne de kötüydü.1-2 olumlu hareketi de vardı hatta.

Gökhan Zan:Pek birşey anlamadım.30. dakikadan çıktı.

Serdar Eylik:Üst seviyedeki klüblere kiralık verilip kendisini geliştirmeli.Kumaş iyi ama oynayabileceği bir yere verilmeli.

Erhan Şentürk:Vasattı.

Yaser Yıldız:Sol kanatta etkili oynuyor,kalmalı iyi yedek olur.

Ayhan:Sırıtmadı.Güzel oynadı.

Uğur:Yavaş yavaş düzeliyor.Beklediğimiz Uğur geliyor yavaş yavaş.

Alparslan:Bu adama alındığı günden beri serkan,yaser ve mehmet güven’le birlikte sempati duyuyorum.Güzel oynadı.Volkan yerine bence Alparslan Hakan Balta’nın yedeği olmalı.

Volkan Yaman:Bu adama bir türlü ısınamadım nedense.Düz topçu geliyor bana.Bu maçta da aynıydı.Al gülüm ver gülüm oynadı.Fazla sorumluluk almadı.O yüzden vasattı.

Murat Akça:Sırıtmadı.

Emre Aşık:Çok asabi hiç sakin değil.Sarı kart gördü yine.Ama müdahaleleri yerindeydi.

Mustafa Sarp:Güzel oynadı,pasları olumluydu.

Arda Turan:Kaptanlık yakıştı.Girdikten sonra hareket getirdi.Güzel oynadı.

Baros:Kafa golü sayılmadığı için üzüldüm yine de iyiydi ama Ardayla birlikte fazla kasmadı.

Sabri:Vasattı.Bu gidişle yedek kulubesine oturur.

Takım:Paslaşmalar ve topu kaptırdıktan sonra yapılan pres hoşuma gitti.Tek eksik son paslaşmalar ve gol vuruşları için yetersizlik.Aslında bu takıma bir tane kafa vuruşlarını iyi yapabilen ver kaç yapabilen bir adam alsak güzel olurdu.

Saygılarımla

Boğucu pres rakip takımın oyun kurmasına izin vermiyor. Umarım Arda,Kewell, Keita gibi oyuncular da bu gençlerin yaptığı gibi top göstermezler karşı takıma.. Aksi takdirde savunmanın arkasına atılan toplarda zorlanırız bu formasyonda..

AYDIN , SERKAN ÇALIK , M.GÜVEN

ayrıca ben kadronun gençler hariç 26 falan olacağını sanıyorum çünkü malum geçen yıl çoğu maça 18 çıkamadık.....

teşekkürler eksikleri düzelttiğin için

Orta Saha : Arda Turan, Ayhan Akman , Mehmet Topal , Linderoth , Barış Özbek , Mustafa Sarp , Serkan Kurtuluş , Sabri Sarıoğlu ,Aydın , Mehmet Güven

Forvet : Baros , Yaser , Nonda , Keita , Kewell , Serkan Çalık

kadro 25 ya da 26 ya düşürülür kamp sonrası bu hep yapılır.. Gençlerden Emre Çolak , Serdar Eylik ve Özgürcan Özgür kalacaktır zannımca

Ne gördün ki bugun Mehmet Güven de?

Mehmetin cok yetenekli oyuncu oldugunu söyliyor TD`lerden Futbolcu arkadaslarina kadar herkes, malesef daha bir patlama yapamadi Mehmet.

Mehmet bana göre 2.lig topçusu bile olamaz,arkasındaki torpil baya saglam ama:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynı efesli ender aslan gibi birileri sayesinde takımda.

arkadaşlar bazıları emrenin pişmesi için kiraya verilmesinden bahsediyor. bu tam bir intahardır. hazır olursa yaşın ne önemi var hatırlıyorum belözoğlu son 20 son 30 dakikalarda giriyordu ve pişmişti. yaşıda 17 idi......

Geri
Üst Alt