Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

mevki olarak yedek oturcak gibi görünüyor o zaman

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

ne olursa olsun insan kewell ı görmek istiyor sahada bir pasla veya bir şutuyla oyunu değiştirebilecek bi isim

Su güzellige bakarmisin: https://www.youtube.com/watch?v=LS1TgoF8htg

Böyle tiki taka pas yapan Galatasaray görmek istiyorum bu sene Kariköyde :)

Barcelonanin savunmadaki oyuncular bile bizim bazi orta saha oyuncular dan daha güzel pas yapabiliyor. Emre asik ve Servet kendilerine 2 geri pas attilar mi hemen sabirsizlaniyorlar ve topu "ayagimdan ciksin da, nereye giderse gitsin" dercesine havaya kaldiriyorlar.

Bu Hazirlik maclarda özellikle Emre Colak ve Alparslan güzel passlari ile dikkatimi cekti..

Uğur Uçar geliyor Uğur Uçarr..

Hahaha.. Videonun 52.-53. saniyesinde Xavi, 2 Real Madrid'linin arasından sıyrılıyor.. Madrid'li oyuncu "Bu ne lan!.." der gibilerinden bir hareket yapıyor süper..:D:D

Kewell bu takımın banko ismidir rahat olun.

B_4218_07b.jpg

Su güzellige bakarmisin: https://www.youtube.com/watch?v=LS1TgoF8htg

Böyle tiki taka pas yapan Galatasaray görmek istiyorum bu sene Kariköyde :)

Barcelonanin savunmadaki oyuncular bile bizim bazi orta saha oyuncular dan daha güzel pas yapabiliyor. Emre asik ve Servet kendilerine 2 geri pas attilar mi hemen sabirsizlaniyorlar ve topu "ayagimdan ciksin da, nereye giderse gitsin" dercesine havaya kaldiriyorlar.

Bu Hazirlik maclarda özellikle Emre Colak ve Alparslan güzel passlari ile dikkatimi cekti..

barca one touch futbolun babasi!!!!

bizimkiler yeni yeni ögreniyor bu tarz oynu!ama yakin zamanda gelisme görecegz!

hazirlik maclarinda bile bunu denedikleri beli olyuor...

Her maçtan sonra puan verilsin bence, daha iyi olur maci kaciranlara ;)

Görünen o ki Emre'nin bu sene rotasyona girme vakti gelmiş. Umarım sezon oratasından itibaren sürekli olarak ilk 11 e girer.

1 den 10`a kadar.

Yaser: 8.5 (hatta 9 de verebiliriz, cok caliskandi. Hem geride, hem ilerde.)

Erhan: 6 ( top kontroli muthis, baya da teknik birine benziyor ama birtürlü gol pozisyona giremedi. Soun Erhanda degildi ama)

Serdar: 6.5 (cok heycanli görünyordu, 2. yari cikmadan bi 2 calim atti ama :) )

Arda: 6 (Ardayi hızlı pas trafiğinde biraz sıkıntılı gördüm,ayaginda gereksiz yere top tuttu. Özlemistir futbolu, ondandir herhalde :) )

Baros: 5.5 ( Gole giden Serkandan topu caldi resmen :) yan hakeme bakti ama önceden, bayragi sonradan kaldirdi herif. Bir gölü de sayilmadi.)

Özgürcan: 5 (az süre buldu)

Emrec: 8 (Gol atti, pas dagitti. Belliydi ki Rijkaardin kendine verilen görevleri yerine getirmeyi calisiyordu ve becerdide)

Baris: 3 ( sorma)

Ayhan: 6.5 (cok relax oynadi, 2 kez gol kacirdi.)

Sarp: 5 ( bilmiyorum )

Güven:5

Kurtulus: 5

Alparslan: 7 ( Beyendim, hem defans hem ofans olarak iyi di. Nasil olur da gecen sene Volkani Alparslana tercih ettiler anlamiyorum)

Volkan: 2 (sorma)

Ugur: 6 ( Bugün önceki maclara göre daha iyidi)

Servet: 5.5

Göhan: 5

Murat: 6 ( cok sakin ve baya teknik. az süre buldu. Bu süre icinde 2-3 önemli top kesti)

Asik: 4

Sabri: 4

Orkun: 6 ( 1 kurtaris yapti)

Aykuta top gelmedi ki.

renktaşlar arda bizimde tahminlerimiz gibi bu maçta sol kanat yerine orta sahada ofansif bi görev mi üstlendi? rijkaard nerde görev verdi acaba ona?

arda ileri 3lü'nün solunda oynadı...

o zaman ardaya şu an kaptanlık ve 10 numara verilmeside gümdemde olduğundan bu sene istemeyerekte olsa kewell yedek duracak gibime geliyor, bekleyip görelim bakalım...

Özellikle zor maçlarda savunmayı önde başlatmak için Kewell'ın yedek başlaması muhtemel. Ama Kewell her daim yedek oturucak diye birşey yok. Maçına göre değişir bu. Hepimiz biliyoruz ki zaten Kewell'ın haftada 3 maç çıkarması imkansız. Dolayısıyla kendisinden maksimum fayda alınmaya çalışılacaktır. Kafamdan bir istatistik uydurmam gerekirse, en az 5 maçın 2 sinde ilk 11 de görürüz kendisini. 2 maç da sonradan girer. 1 maç da hiç oynamaz. Ama Arda gibi sakatlık yaşamadığı sürece her maç ilk 11 de başlaması biraz zor.

Beyler Arda solda oynayamaz. Kaba tabirle yardıran adam lazım orada. Serdar gibi, Keita gibi, Kewell gibi. Arda'nın meziyetleri ortasahaya daha uygun şu an. Zaten muhtemelen de ortasaha oynayacaktır.

O değilde beyler,gelecek 3-4 senemize o kadar umutla ve güvenle bakıyorum ki.Murat,Semih,Emre,Serdar,Alpaslan,Yaser,Erhan,Özgürcan..

Bu yıl bunlardan en az 3 tanesi sık sık 11'de yer bulacaklar benden size söylemesi.Hele ki orta sahaya transfer yapılmazsa bilin ki Rijkaard Emre Çolak'ı bomba gibi getiriyor demektir Türk Futboluna.:)

Emre'ye söylenecek laf yok cidden.Serdar'ın biraz daha rahat oynamaya ihtiyacı var,biraz heyecanlıydı sanki,birde ortalarını ve paslarını geliştirdimi harika bir winger'a sahip oluruz bence.

Ayrıca ben akşam Yaser'i,Alpaslan'ı ve Murat'ı da çok beğendim.Yaser inanılmaz geliştirmiş kendini.Bu sene ondan da iyi şeyler bekliyorum ben.Alpaslan desen öyleydi.Hem hücumda,hem defansta çok iyiydi bana kalırsa.Ayrıca çok teknik ve hızlı.Murat'sa ilk defa izlememe rağmen bana bir ışık verdi.İyi paslar atıyor,oyunu defanstan iyi kuruyor ve teknik bir oyuncu.Murat'ın da Rijkaard'la önümüzdeki senelerde çok daha iyi olacağına adım gibi eminim.

Bu gençleri akşam gördüm ya,yapılmasın kardeşim transfer falan.:p Oynatalım işte bu çocukları.Emre,Alpaslan,Serdar,2-3 aylık bir çalışmadan sonra hiç ama hiç sırıtmadan oynarlar zaten.

Beyler Arda solda oynayamaz. Kaba tabirle yardıran adam lazım orada. Serdar gibi, Keita gibi, Kewell gibi. Arda'nın meziyetleri ortasahaya daha uygun şu an. Zaten muhtemelen de ortasaha oynayacaktır.

Aynen ileri üçlünün solunda hem kendine hem de ataklarımıza yazık eder.

Geri
Üst Alt