Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2
O değilde beyler,gelecek 3-4 senemize o kadar umutla ve güvenle bakıyorum ki.Murat,Semih,Emre,Serdar,Alpaslan,Yaser,Erhan,Özgürcan..
Bu yıl bunlardan en az 3 tanesi sık sık 11'de yer bulacaklar benden size söylemesi.Hele ki orta sahaya transfer yapılmazsa bilin ki Rijkaard Emre Çolak'ı bomba gibi getiriyor demektir Türk Futboluna.
Emre'ye söylenecek laf yok cidden.Serdar'ın biraz daha rahat oynamaya ihtiyacı var,biraz heyecanlıydı sanki,birde ortalarını ve paslarını geliştirdimi harika bir winger'a sahip oluruz bence.
Ayrıca ben akşam Yaser'i,Alpaslan'ı ve Murat'ı da çok beğendim.Yaser inanılmaz geliştirmiş kendini.Bu sene ondan da iyi şeyler bekliyorum ben.Alpaslan desen öyleydi.Hem hücumda,hem defansta çok iyiydi bana kalırsa.Ayrıca çok teknik ve hızlı.Murat'sa ilk defa izlememe rağmen bana bir ışık verdi.İyi paslar atıyor,oyunu defanstan iyi kuruyor ve teknik bir oyuncu.Murat'ın da Rijkaard'la önümüzdeki senelerde çok daha iyi olacağına adım gibi eminim.
Bu gençleri akşam gördüm ya,yapılmasın kardeşim transfer falan.

Oynatalım işte bu çocukları.Emre,Alpaslan,Serdar,2-3 aylık bir çalışmadan sonra hiç ama hiç sırıtmadan oynarlar zaten.