# Zé Roberto

Cevap: # Zé Roberto

2. posta

Stancu, Aydin, Zapata

3. post

Serkan, Ufuk

bunlari kest

4. post (sakatlik edition)

Gokhan, Kewell

5. post (yas haddi ama kalsalar da olur edition)

Neill, Ayhan

Bitti

Bu takima ceza olarak denilseki bilmem kac (8-10 oyuncu) sozlesmeleri fes edildi falan. Gertirisi goturusu nedir ?¿

?¿ hipnotize oldum

?¿ hipnotize oldum

Guzel.

Kestik herkeside geetiri,goturu muhasebesi nasil olur bu isin yani mali kayip yoksa bu admlari burada tutmanin anlami ney,bu hale sokan bunlar sa bunlar bizi dusurur de ligden maazallah,illallah...

Pff.Haim Fresco varmı olayın içinde?

adnanlar olsa kesin gerçekleşirdi bu transfer :D çok güldüm sabah sabah

Ze Roberto mu? Atmanın da bir sınırı olmalı.,adam gelmiş 36'ya.

O değilde, Pires iyi gider bu takıma.

Hamburg´tan biraz daha fazla para koparmak icin bizi kullaniyorlar. Ze Roberto hala oynar ama bu transferi kimseye aciklayamayiz. Alay konusu oluruz :) Menejer taktigi ama. Inanmayin

Okadar iddalıyım bize gelmesi benim Galatasarayda oynamam kadar imkansız :D

36 sında baltayı sol cebinde 46 sında baltayı sırtında taşır..tafareli koysunlar sol beke yeterki balta ruhsuzu bi daha o formayı giymesin :mad:

Zé Roberto cok yasli hamburg da kalir mi bilmem bize ne faydasi olur acikcasi bilmiyorum scouting ekibi futbolcular tarasin örnek ochoa en cok ochoa yi istiyorum :D

Abi bırakın Zé Roberto yu adam 2. dünya savaşı 6 haziran 1944 te normandiya çıkartmasına katılmış. Bu saatten sonra genç sakatlık problemi olmayan başarıya aç futbolcular gelsin.

eger bu adamı alırlrsa seneye ben de giderim net.. en azından 23 yasındayım kendimi geliştirme ihtimalim var.. ondan daha mantıklı bnm alınmam yani :D

İşte bize ze robertonun 28-30 yaşlarındaki hali lazım.Tam aradığımız tipte bi oyuncu ama çok yaşlı

gallardo ve pires de gelse dadından yinmez bide kallon da gelsin cok istedik onu da..

Geri
Üst Alt