- 26 Ocak 2021
- 41.279
- 40.527
- 3.078
Bir şey gönderildiği kısımını diyorum bir süre yok olman zaten palavra yavbu kadar sürüyor napiyim
yargılandığımı hissediyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şey gönderildiği kısımını diyorum bir süre yok olman zaten palavra yavbu kadar sürüyor napiyim
yargılandığımı hissediyorum

sana da yolluyorumBir şey gönderildiği kısımını diyorum bir süre yok olman zaten palavra yav![]()
Beklemedeyim.sana da yolluyorum
Yok 3 metre anasını satiyimYatakta erişmek zor olacak gibi düşündüm ideal bir eş değil 2.20 karı mı olur
Kadın yataktan büyük sen sığacağını düşünüyorsun bacaklar dışarda kalacak aloo.Yok 3 metre anasını satiyim
Ekleme yaparız sedir koyarız yatağın aşağısına. 18 lik emre şimdiden neler düşünüyor. Bizide bozuyor. Yoksa hiç böyle konuları sevmemKadın yataktan büyük sen sığacağını düşünüyorsun bacaklar dışarda kalacak aloo.
Pek baş başa kalmazsınız. Senin baş Zehra'nın göbeğine gelirBeyler konuyu terk edin beni Zehros ile bas basa birakin
Abi seni yavastan Donk konusuna alalim2.00mt aşağı erkek bunu nasıl arzular anlamıyorum
Karşınızda görseniz erkek gibi derdiniz zehraya
yok