zeki çelik

Maalesef kütük gibi ayaklara sahip. Bir bekin yapması gereken çoğu şeyi yapabiliyor ama final işlerinde yok.

Hiçbir zaman beğenmediğim, düz halı saha topçusu gibi bir adam.

7 metre boş kalede topu defansa captirmakta büyük başarı.

Temposu kazmalığını örtüyordu ama o da kalmamıştır. Yabancının perte çıkanını alıyoruz da bari yerlininkini almayalım

eskiden begenirdim ama evlenen türk erkegi gibi kalca lopları genisledigi icin artık tercih etmiyorum.

Kaanda da var mesela bu. Baba kalcasi hani ilk denediginiz pantolon tam olur. Benim bedenim bu dersin ama aslinda en buyuk bedeni almana ragmen iri gotun sana o giysi tam olmus hissi verir. Zeki de benzer profilde hele buraya gelse 1 sene de iyice kadayifa dönerr. Haa sakın kaan ayhan fanları bu söyledigime alinmasin.

Hocam bu tespit zencilerde gecerli degil mi? Degil kardesim onla o bir mii!?!?

Eren'den sonra yaz dönemi kendisi icin nöbet tutacagiz gibi görünüyor.
Roma ile sözlesme uzatmazsa eli ayagi düzgün tek yerli sag bek oldugu icin kendisi getirilmeli.
1 yildir sag bekte Kaan Ayhan izlettiriyorla bize.
Gelirse konusunu sen acacaksin simdiden yaz kenara. En cok begendigin sag bek cunku her hafta konusunu uplar durursun.;D

Gelirse konusunu sen acacaksin simdiden yaz kenara. En cok begendigin sag bek cunku her hafta konusunu uplar durursun.;D
Berkan'dan kurtulmak icin yirtindik Eren diye. Sonunda geldi.
Diger tarafta Kaan'dan kurtulmak icin Zeki diyorum.

Milyonlarca insanin tansiyonu ve sinir sistemi normale dönecektir.

Üçlüde sağ stoper oynatıyorlar sanırım son dönemde. Yani eğer o role iyi adapte olursa, dörtlü bekine ek olarak bu Cuesta'nın pek performans vermemesi durumunda olası üçlü senaryoları için de alternatif olabilir gibi duruyor bu durumda. Bazı beklerin 30'lu yaşlarında böyle dönüşümler olabiliyor zaten, belki o da onlardan olur. O bakımdan da yararlı transfer olabilir bir ihtimal. Tabi TR'de yetişmiş yerli olması ve rotasyon oyuncusu rolüyle kast ediyorum.

Murhan futbol işini sal biraz yaw. Bize reva gördüğü adama bak

Yazın macera aranmamalı artık bu mevki için zeki çeliki slıp sağ bek defterini kapatmak lazım hem romada rainerşnin vazgeçilmezş hemde okan hocanın yerlilerden sldığı verim düşünülünce daha iyi bi tercih olamaz

Yazın macera aranmamalı artık bu mevki için zeki çeliki slıp sağ bek defterini kapatmak lazım hem romada rainerşnin vazgeçilmezş hemde okan hocanın yerlilerden sldığı verim düşünülünce daha iyi bi tercih olamaz
Fazla ağır bize atletik biri lazım

Geri
Üst Alt