Zellous ve Whalen Geri Dönebilir!

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: baslik6TR, align: left"]Galatasaray Zellous ve Whalen ile görüşüyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ortaBolge"]

1417112277.jpg

Euroleague'ye çok kötü bir başlangıç yaparak ilk 4 maçını kaybeden Galatasaray Odeabank, eski oyuncularından Shavonte Zellous veya Lindsay Whalen'ıtekrar getirmek üzere harekete geçti.

Bu sezon sözleşmesi devam ederken alacaklar nedeniyle Türkiye'ye gelmeyen ve bunun üzerine Galatasaray tarafından sözleşmesinin feshedildiği açıklanan Shavonte Zellous'un transferinin gerçekleşmemesi olasılığına karşı görüşme başlatılan bir diğer oyuncu Lindsay Whalen. Amerikalı oyun kurucu iki sezon önce alacakları nedeniyle lig devam ederken takımdan ayrılmıştı.

Bilindiği gibi geçen sezonki kadrosundan kan kaybına uğrayan Galatasaray özellikle guard pozisyonunda büyük bir sıkıntı yaşamaktaydı.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu saatten sonra yararı olur mu ??

Önce gönder sonra geri almak için uğraş. Bu klüp ne zaman doğru dürüst yönetilecek merak ediyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Bayanlarda tren kaçtı artık, ligde de bu kadro 2. olur, masrafa şimdilik gerek yok, Erkek takımının paralarını ödeyin bari, Sinan - Erceg - Kerem'in birer taksitlerini yatırsanız yeter.

Bu şube, Whalen gidince eş cinsel diye haber yaptırmadı mı? Hangi yüzle teklif yapmışlar? :)

Zellous sonrası Penny gelecekti, kız her şartı kabul etti sonra nedense şubedekiler anlaşmayı bozdu.

Zellous gelsin ok da Whalen gelmez bence eğer biraz gururu varsa o iftiralardan sonra. Dumerc-Zellous iyi olurdu da EL'den elendik sayılır artık bu saatten sonra transferlerin olması "Geçti Bolu'nun Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye" atasözünü hatırlattı bana.

Zellous gelsin ok da Whalen gelmez bence eğer biraz gururu varsa o iftiralardan sonra. Dumerc-Zellous iyi olurdu da EL'den elendik sayılır artık bu saatten sonra transferlerin olması "Geçti Bolu'nun Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye" atasözünü hatırlattı bana.

bi bolulu olarak o atasözü bolu değil niğdeni bor ilçesidir..konu dışı oldu ama :D

Geri
Üst Alt