Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Millet Metrobüsde oturacak yer arar, sen ise sarılma peşindesin.Metrobus metro tramvay marmara forum ne anilar var be.
Bana sarildigin gunu unutamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet Metrobüsde oturacak yer arar, sen ise sarılma peşindesin.Metrobus metro tramvay marmara forum ne anilar var be.
Bana sarildigin gunu unutamiyorum
Merter tarafına taşınacağım da 10 güne, o civarlarda idim. Bisiklet olayı ve zeytinburnu belediyesinin faaliyetleri hoşuma gitti.
Fake atıyorum, belki biraz merak eder de biraz kudurturuz diye.Anlamadım yav![]()

Fake atıyorum, belki biraz merak eder de biraz kudurturuz diye.
Hayatın derdi yetiyor Murat abi.İşin gücün gırgır şamata Doruk'u bile geçtin![]()
Aynen hehehehheheheh.
Millet Metrobüsde oturacak yer arar, sen ise sarılma peşindesin.
Aynen hehehehheheheh.
Bir aksilik olmazsa memlekete geçmeden Ağustos ortası gibi iki hafta İstanbul'da olacağım Beylerbeyi tarafında. Uygunsa görüşmek isterim.
Mahir ile değil abi, senden bahsediyorum. Mahir kim İstanbula gelmek kim, götünü kaldırıp askerden gelen arkadaşının yanına aylar sonra gitmiş bir herif.Randevu verirse diyorsun.
Ulan biz Kaynana görür ayıp olur diye nişanlı iken elini tutmuyorduk.Bizde ayakta gittik cokca
Zeytinburnu metrobus cikisinda koprude kizi bekliyorum.
Birazdan yapacagim seyden sakin utanma dedi.Bende bekliyorum ne yapacak diye.Geldi sarildi onca kalabaligin icinde.Ben korkunc utanirim boyle seylerde.
Dunyanin 2 dakikaligina guzellestigi bir andi.Simdi ben nerde o nerde.
Zeytinburnu adamdir
Mahir ile değil abi, senden bahsediyorum. Mahir kim İstanbula gelmek kim, götünü kaldırıp askerden gelen arkadaşının yanına aylar sonra gitmiş bir herif.
Zeytinburnu’ndan bana ne de; burada ne oluyor? Mahir yine ne yaptı ki...
Merter tarafına taşınacağım da 10 güne, o civarlarda idim. Bisiklet olayı ve zeytinburnu belediyesinin faaliyetleri hoşuma gitti.
Mahir kimZeytinburnu’ndan bana ne de; burada ne oluyor? Mahir yine ne yaptı ki...
Iyi bakın şimdi beyler.Zeytinburnu’ndan bana ne de; burada ne oluyor? Mahir yine ne yaptı ki...
Iyi bakın şimdi beyler.
Ağustos ortası İstanbul'da olacağım bir aksilik olmazsa, gel görüşelim misafirim ol boğaza karşı balık rakı.