- 26 Eylül 2012
- 122.529
- 73.454
- 5.068
Pentagram'ın olduğu Pazar gününü es geçmen olmadı üstad...
Haha ne yalan söyleyeyim tanimiyorum bile
Pazar gününden bir tek Mor ve Ötesi taniyorum ondan pek sey etmedim fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pentagram'ın olduğu Pazar gününü es geçmen olmadı üstad...
önlem alabileceğin bir şey değilNasıl tecrübelerin oldu ki bu denli kötü yaklaşıyorsun anlat da önlem alalım bari usta, olmadı çıkar gideriz ya çok sorun değil ama neden yani? Ya ev de var aslında ama 3 güne 1500 lira istiyorlar wtf
ahahaha ne kadar saçma bir ortammış neyse o halde ben de kötü tecrübelerimle ayrılırım en kötü hadi sidik ve teri anladım da ismail abi mevzusu nedir umarım leyla ve mecnun kafası değildirönlem alabileceğin bir şey değil
her taraf sidik kokuyor
her taraf leş gibi ter kokuyor
ve gerçekten nedenini anlayamadığım bi şekilde ergenler toplanıp saatlerce ismail abi diye bağırıyor zihinsel engelli gibi
Haha ne yalan söyleyeyim tanimiyorum bile
Pazar gününden bir tek Mor ve Ötesi taniyorum ondan pek sey etmedim fazla.
İyiydi aslında ağabey fikir neyse öhm biraz eğlensek ve artık tanışsak ne zararı olurdu ağabey gayet masumane bir teklifti benimkiNeyse abartmayalım, olmamış gibi davranalım.
abi inan hiçbir fikrim yok bekar mı gideceksin yengeyle miahahaha ne kadar saçma bir ortammış neyse o halde ben de kötü tecrübelerimle ayrılırım en kötü hadi sidik ve teri anladım da ismail abi mevzusu nedir umarım leyla ve mecnun kafası değildir
kız arkadaşım ve 2 arkadaşımız daha olacak ben hariç kızız da valla başıma iş gelmese bari hiçte alfa değilimdir o yüzden Mehmet ağabeyi çağırıyorum da işte yemiyor o daabi inan hiçbir fikrim yok bekar mı gideceksin yengeyle mi
Kendilerine satanist damgası vuranlara karşı yaptıkları parçadır.![]()
buyuk ustamurat ilkan abimiz aynı zamanda galatasaray taraftarıdır.
kesin ev tut o zamankız arkadaşım ve 2 arkadaşımız daha olacak ben hariç kızız da valla başıma iş gelmese bari hiçte alfa değilimdir o yüzden Mehmet ağabeyi çağırıyorum da işte yemiyor o da