Zincirin Son Halkasını da Koparacaklar GSC Yönetim Dikkat- Taraftar Dikkat!

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Ben forum yönetiminden Sayın Başkan Ünal Aysal'ın eleştirilme yasağı getirilmesini talep ediyorum.

Kimse kusura da bakmayacak. Ortada hiçbir sebep yokken kulislerde istifa söylentileri dolanıyor.

Şike yapmış , bütün mahkemelerce kanıtlanmış adam ezeli rakibimizin başkanlık koltuğunda hala otururken ;

-3 senedir sportif anlamda ve mali olarak başarılı bir başkanı , divandaki dedeler istiyor diye istifaya zorlamak

Hem günahtır , hemde bu klübe şuan yapılabilecek en büyük ayıptır.

Belli bir süreliğine Sayın Başkan Ünal Aysal'ı eleştirmeyelim.

Gün destek günüdür. Başkan'ın bu zamana kadar yaptığı işlerin %90 ı mantık çercevesinde ilerlemiştir.

Ne hükümet yalakası olmuştur , nede bu Pis Türk Futbolunun bir parçası.

Galatasaray'ı 90 lık dedeler veya futbolcu değil taraftarlar ve dik duruşlu Başkan'ı ayakta tutar.

Başkan'ı yem etmeyelim. Lütfen biraz sağduyulu olalım.

Hakaret edilmediği sürece eleştirilmesinde herhangi bir problem göremiyorum.

Sevgili Atakan,

Sitemiz tamamen bağımsız olmasına rağmen, gönülden Galatasaray ve değerlerine bağlıdır. Galatasaray Kulübü Başkanı da bu değerlerin en başında gelmektedir. Elbetteki Başkanımızı kurda kuşa yem etmeyiz.

Lakin, başkanı eleştirmek isteyen olursa buna da set çekemeyiz. Makul sınırlar içinde kalmak kaydıyla herkes dilediğini söylemekte özgürdür. Aksi bir sınırlandırma desteği değil, tepkiyi büyütür. Biz de bunu istemeyiz.

Selamlar.

Eleştirilebilir bunda sıkıntı yok fakat istifa etsin demek saçmalık! "Siz bizi değiştiremezsiniz ama biz sizi değiştireceğiz" diyen şikeciler, sahip oldukları tüm siyasi ve medya gücü ile Başkan'ı indirmeye çalışıyorlar ve burada hala istifa etsin diyen zavallılar var. Başkan manipüle edilmeye çalışıldığı kadar kadar başarısız ve rakiplere korku salmayan bir isim olsa Galatasaray düşmanı şikeci ve rüşvetçiler bu kadar üzerine giderler mi bir düşünün bakalım...

Eğer Başkan baskılara dayanamaz ve istifa ederse, buna sebep olan kongre üyeleri ve forum üyeleri de gitsinler azizi ziyaret etsinler ve "Değiştireceğiz dedik değiştirdik" konulu selfie de şikecilerle beraber poz versinler!! O kadar fasulyeden Galatasaraylı var ki şu forumda neyse daha yazmayayım yoksa çok ağır birşey yazacağım tadımız kaçmasın...

Basit insanları dost edinmek istiyorsanız onları ovun.
Büyük insanları dost edinmek istiyorsanız onlari elestirin.

Eleştiri bir yerme, kucuk görme, düşman olma hali değildir. Bu şekilde kullananlarınki zaten eleştiri değil saldırı oluyor.

Aysal başkanı çok seven biri olarak pek çok hatasını da görüyorum bunların da dillendirilmesinde sorun yok.

-Tapatalk-

Eleştirilebilir bunda sıkıntı yok fakat istifa etsin demek saçmalık! "Siz bizi değiştiremezsiniz ama biz sizi değiştireceğiz" diyen şikeciler, sahip oldukları tüm siyasi ve medya gücü ile Başkan'ı indirmeye çalışıyorlar ve burada hala istifa etsin diyen zavallılar var. Başkan manipüle edilmeye çalışıldığı kadar kadar başarısız ve rakiplere korku salmayan bir isim olsa Galatasaray düşmanı şikeci ve rüşvetçiler bu kadar üzerine giderler mi bir düşünün bakalım...

Eğer Başkan baskılara dayanamaz ve istifa ederse, buna sebep olan kongre üyeleri ve forum üyeleri de gitsinler azizi ziyaret etsinler ve "Değiştireceğiz dedik değiştirdik" konulu selfie de şikecilerle beraber poz versinler!! O kadar fasulyeden Galatasaraylı var ki şu forumda neyse daha yazmayayım yoksa çok ağır birşey yazacağım tadımız kaçmasın...

Anlatmak istediğim buydu aslında , forumda ufak bir yüzde de olsa istifasını bekleyen normal(!) insanlar var.

Bu kadar kolay değil. Başkan biat etmedi diye medyası , divanı , tvsi , gazetesi , siyaseti herkes üstüne gelmeye başladı.

Eleştirmekse bende eleştiriyorum FT'yi göndermesi doğru fakat zaman ve gönderiş biçimi fiyaskoydu diyerek.

Ama bu gece eleştirmek için doğru gece değil. Başkan bütün Galatasaray oluşumlarını internetten takip ediyor , ettiriyor diye biliyorum.

Ben bu adamı yem etme taraftarı değilim fakat bazı üyeler sanırım Başkan'ın fişini çekmişler kafalarında.

Umarım bu süreçte kazanan GALATASARAY olur

Kişisel fikrim benim de konuyu açan arkadaş gibidir. Fakat işin forum genelindeki boyutunun Abdullah abinin söylediği ile örtüşmesi gerekmektedir. O yüzden değerlerimizi ezdirmeyecek bir orta yolda ilerleyeceğiz.

bu renktasımıza gore kımse guc sahıplerını elestıremez..hesap sormamalı yaptıklarına karısılmamalı..oraya kısaca dıktatorluk ıstıyoruz yazsana sen daha anlasılır...baskandan kımse ıstıfasını ıstemıyor zaten kendı kendıne kusup ıstıfa edecekse kendı bılır..bı karar cıkmadı yada su yetkı verılmedı dıye ıstıfa edecekse işimiz var

baskanın gitmesini isteyen tiplerin tek bir mantıklı nedeni yok

bu renktasımıza gore kımse guc sahıplerını elestıremez..hesap sormamalı yaptıklarına karısılmamalı..oraya kısaca dıktatorluk ıstıyoruz yazsana sen daha anlasılır...baskandan kımse ıstıfasını ıstemıyor zaten kendı kendıne kusup ıstıfa edecekse kendı bılır..bı karar cıkmadı yada su yetkı verılmedı dıye ıstıfa edecekse işimiz var

3 Sene önce riva hakkında yetki verirken şimdi niye veremiyorlar ? Yemiyor çünkü başkan 3 sene önce rivayla ilgili satmaktan başka bir çaresi yoktu.

Şimdi satmıyor adam , GYO ve Banka arasında bir değerlendirme yoluna gitmek istiyor, İpoteksiz güzel bir yatırım.

Ama dinazorların işine gelmiyor neden mi ? Galatasaray bu hamleyle maddi olarak alıp başını gidecek ve Galatasaray o dinazorlara muhtaç kalmayacak diye.

En çok eleştirenlerden biri de benim başkanı
yanlış gördüğümüze yanlış demeyelim mi böyle saçma bişey olamaz.

Ama eleştirilerin yanında başkanın görevi bırakmasının çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Özellikle şu zamanda bırakmaması gerekir ayrıca da bırakması için bir sebep yok

En çok eleştirenlerden biri de benim başkanı
yanlış gördüğümüze yanlış demeyelim mi böyle saçma bişey olamaz.

Ama eleştirilerin yanında başkanın görevi bırakmasının çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Özellikle şu zamanda bırakmaması gerekir ayrıca da bırakması için bir sebep yok

Açıkca söylüyorum 3 sene önce riva hakkında yetki verilirken şimdi neden verilmedi diye ben olsam bırakırım.

Adam 3 sene önce satmaktan başka bir çıkar yolu olmayan yetkisini kullanmadı. Şimdi çıktı anlattı olayı. Güzel bir yatırım olacak diye. Sen bu adama ne hakla yetki vermiyorsun ? 3 sene önce satılsaydı mutlu olacaktı o yaşlılar çünkü Galatasaray yine onlara ve onların naftalin kokan fikirlerine muhtaç kalacaktı.

Şimdi yetkiyi bakalım. Galatasaray GYO ve Banka arasında ipoteksiz bir anlaşma yapsın. Ondan sonra eleştirelim sayın Aysalı.

Sen un yok şeker yok yağ yok hani başkan Pasta nerde diyorsun.

Kusura bakma da başkan istifa ederse hakeder bu dinazorlar ve taraftar bunları.

Anlatmak istediğim buydu aslında , forumda ufak bir yüzde de olsa istifasını bekleyen normal(!) insanlar var.

Bu kadar kolay değil. Başkan biat etmedi diye medyası , divanı , tvsi , gazetesi , siyaseti herkes üstüne gelmeye başladı.

Eleştirmekse bende eleştiriyorum FT'yi göndermesi doğru fakat zaman ve gönderiş biçimi fiyaskoydu diyerek.

Ama bu gece eleştirmek için doğru gece değil. Başkan bütün Galatasaray oluşumlarını internetten takip ediyor , ettiriyor diye biliyorum.

Ben bu adamı yem etme taraftarı değilim fakat bazı üyeler sanırım Başkan'ın fişini çekmişler kafalarında.

Umarım bu süreçte kazanan GALATASARAY olur

Yazdıklarına katılıyorum fakat son cümle dışında... Bu süreçte Galatasaray'ın kazanabilmesi için Ünal Aysal'ın kazanması gerekmektedir. Başka bir ihtimali düşünmek dahi istemiyorum. "Siz bizi değiştiremezsiniz ama biz sizi değiştireceğiz" diyen şikeciler ve rüşvetçiler, Ünal Aysal istifa ederse savaşı kazanmış olacaklardır. Çünkü başkan başarısız olduğu için veya şampiyonluğu kaybettiği için istifa etmiş olmayacak, şikeciler ve rüşvetçiler öyle istedi olacak. Görev aldığı süre boyunca 9 ezeli rakip şampiyonluğu gören, kulübü adına türlü kepazeliklere imza atan ve bunlarda yetmezmiş gibi kulübüne şike şaibe lekesi süren bir adam 3 senedir koltuğundan indirilemiyor ve bunun yanında görev aldığı 3 yıllık süre boyunca neredeyse tüm branşlarda %70-80 lik bir başarı oranı yakalamış bir Ünal Aysal sırf bu şikeci ve rüşvetçiler istedi diye indiriliyor!! Düşüncesi dahi kabus gibi ve şikecilere karşı alınan mutlak bir mağlubiyet olur bana göre ki böyle bir durumda Galatasaraylılığımı askıya alırım. Hiç temenni etmiyorum bunu ama şikecilere, rüşvetçilere biat eden bir başkanı olan kulübü o saatten sonra ben destekleyemem kimse kusura bakmasın.

3 Sene önce riva hakkında yetki verirken şimdi niye veremiyorlar ? Yemiyor çünkü başkan 3 sene önce rivayla ilgili satmaktan başka bir çaresi yoktu.

Şimdi satmıyor adam , GYO ve Banka arasında bir değerlendirme yoluna gitmek istiyor, İpoteksiz güzel bir yatırım.

Ama dinazorların işine gelmiyor neden mi ? Galatasaray bu hamleyle maddi olarak alıp başını gidecek ve Galatasaray o dinazorlara muhtaç kalmayacak diye.

suan o 'dınazor' dıye tabır ettıgın kımseler ne yapıyorda onlara muhtacız ? baskan bı yetkı alırken onlardan aldıgı ıcın mı? paramızı onlar mı verıyor? hayır...bu yetkı verıldıgınde de herhangı bı karar alınması gerektıgı zaman o kısılerden yetkı alacaksın o adamlar ıcın degısen bısey yok kı degısen tek sey klubun en onemlı varlıgı olan rıva nın elden gıtmesi..

Açıkca söylüyorum 3 sene önce riva hakkında yetki verilirken şimdi neden verilmedi diye ben olsam bırakırım.

Adam 3 sene önce satmaktan başka bir çıkar yolu olmayan yetkisini kullanmadı. Şimdi çıktı anlattı olayı. Güzel bir yatırım olacak diye. Sen bu adama ne hakla yetki vermiyorsun ? 3 sene önce satılsaydı mutlu olacaktı o yaşlılar çünkü Galatasaray yine onlara ve onların naftalin kokan fikirlerine muhtaç kalacaktı.

Şimdi yetkiyi bakalım. Galatasaray GYO ve Banka arasında ipoteksiz bir anlaşma yapsın. Ondan sonra eleştirelim sayın Aysalı.

Sen un yok şeker yok yağ yok hani başkan Pasta nerde diyorsun.

Kusura bakma da başkan istifa ederse hakeder bu dinazorlar ve taraftar bunları.

kusura bakma ama yetki vermediler diye kız gibi bırakıp kaçılmaz
hele ki sezonun 2 haftası geçmiş şuan hiç bırakılmaz
eğer bırakırsa kaçmış , korkak olacak benim gözümde

dediğim gibi bırakması için geçerli bir sebep değil; çünkü ilk seçildiği sene bundan daha kötü şartlar altındaydık.

Kısa olarak, kimse eleştirilmez değildir. Eleştirinin olmadığı yerde gelişim olmaz...

Amma ve lakin ne zaman Ünal Aysal kendini kulübün sahibi sanan birtakım lisesi tayfasını devre dışı bırakır, hatta üyelik sistemini halka açarak hem bunlardan kurtulurken hem de para kazanmanın yolunu bulursa işte o zaman adamı eleştirmem :)

hayri kozak denen hain şike sürecinde feneVin yanında olmalıydık diye açıklama yapıyor galatasaray ve başkan hem içerideki hainlerle hemde şike çetesi ve onun medyasıyla mücadele ediyor galatasaraya topyekün bir saldırı var.Şu durumda hem kulübün hemde başkanın yanında olmalıyız

hayri kozak denen hain şike sürecinde feneVin yanında olmalıydık diye açıklama yapıyor galatasaray ve başkan hem içerideki hainlerle hemde şike çetesi ve onun medyasıyla mücadele ediyor galatasaraya topyekün bir saldırı var.Şu durumda hem kulübün hemde başkanın yanında olmalıyız

Bu sözü Divan toplantısında mı söyledi ? eğer söylediyse hala onu orda konuşturmaya devam ettirenlerinde allah belasını versin yani

Geri
Üst Alt