GSC Scout Zion Suzuki

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
1643543357106.png

Japonya'da Urawa Red Diamonds ta forma giyen, 19 yasindaki file bekcisi. Muslera dan sonra, mutlaka kadromuzda katmamiz lazim olan kaleci.

sevgili hakan ,
- oncelikle , bu oyuncu nun basligini uzun sure once acmis oldugundan dolayi tebrik ederim .
nacizane dusuncem ; nokta atisi bir scout basligi yapmissin .

bu kaleciye dair gecen yil ve yakin gecmiste bir kac detayli mesaj yazmistim farkli basliklarda .
ki, *basliginin oldugunu yeni gordum . < - > malesef aramalarda bulamamistim (pek becerili degilim forum ici arama konusunda.) .
neyse, yorumlarimdan bir tanesi bizim parma hazirlik mac basliginda , en son yakin donem den ise biri ;
^muslera sonrasina dair -bi kac haber bazli acilan muslera yerine kim kaleci olmali konusuna - nacizane bu oyuncuyu kendimce belirtmistim . en son da italya ligi ozelinde bir iki mesaj eklemistim. ozetle; refleksleri ve ayaklari cok iyi bir kalecidir. nazarimda ^pep futboluna cuk oturacak nuanslarla bezeli .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz gecmiste ,bu kaleci den *j lig bazli size bahsetmistim . bir digeri de belcika ligindeki benzer melez japonya milli takim havuzundaki yetenek .

velhasil, zor bir transfer oznesidir suzuki . gecen sezon manu nun teklifini kabul etmemisti. duzenli oynama adina parma tercihini oldukca mantikli bulmustum . - bundan sonrasi daha ust takimlar olur kanimca .

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

ne manyak bi kaleci yaw bu

derhal GS ye istioruz

m.united taraftarlari bunu takip etmeye baslamis ve istemiyorlar, daha dogrusu buyuk takimda isi yok diyorlar. yorumlara bakarsam, orta seviye/kucuk takimlardan otesi zor deniliyor.

onana'dan daha iyisi lazimken suzuki yanlis bir tercih olur diyorlar.

Boş bir kaleci çok fazla bir potansiyeli zaten yoktu tahmin edilen potansiyele de ulaşamadı şu an için...

Uzak durmak lazım.

Kaleye siyahi alınmaz. Bu ırkçılık değil antropolojik bir gerçektir. Nasıl atletizm veya basketbol takımı kurarken siyahilere öncelik vermen mantıklıysa; futbolda kale ve stoperde tam tersini yaparsın.

Geri
Üst Alt