- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Onay veremeyecegim 1 eslesme olur, biz onemsemeyiz Altay eler tadimiz kacmasin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onay veremeyecegim 1 eslesme olur, biz onemsemeyiz Altay eler tadimiz kacmasin
Ebedi dostumuz fenerbahce ile rekabetimize benzettim desem ne dersin ?Ayy gotum onemseseniz ne olur sanki.Altay mariz show yapmis
![]()
Ebedi dostumuz fenerbahce ile rekabetimize benzettim desem ne dersin ?
Keçiörengücü çıktı. İstemediğim takımlardan birisiydi Karagümrükle beraber. Neyse hayırlısı olsun diyelim
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın cezası uzar lig maçlarına. Evet çokta farketmiyor elenmek veya elemek. 2 lig maçında daha hoca olmaz bu turda elenirsekElensek de çok farketmez.
Neden üstad?Keçiörengücü çıktı. İstemediğim takımlardan birisiydi Karagümrükle beraber. Neyse hayırlısı olsun diyelim
Hocanın cezası uzar lig maçlarına. Evet çokta farketmiyor elenmek veya elemek. 2 lig maçında daha hoca olmaz bu turda elenirsek
Böyle alt lig takımları eli yüzü az düzgünse sıkıntı çıkarabiliyorlar. Keçiören de senelerdir ptt ligine çıkmak için uğraşıyor. Hep kendi grubunun iyilerinden yani. Belli bir seviyesi var. Erzurumu elemişler bundan önceki turda. Öyle komple gençlerle çıkarsak büyük sıkıntı çıkarırlar. Elensekte sıkıntı yok. İkinci yarı fikstürü sıkıştırır bu kupa maçlarıNeden üstad?